Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Apkepas su bulvėmis
AUTORIUS:
Simona
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų (džiovintas)
šiek tiek bulvių
šiek tiek pupelių
šiek tiek majonezo
šiek tiek dešros (virta, daktariška)
šiek tiek sūris
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Bulves nuplauti, nuskusti, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir sumaišyti su Vegeta ir druska.
Pupeles išvirti pasūdytame vandenyje, dešrą supjaustyti plonomis juostelėmis ir viską sluoksniais sudėti į aliejumi pateptą skardą.
Ant viršaus sudėti su majonezu sumaišytą tarkuotą sūrį ir pabarstyti bazilikų.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 min.
Skanaus.

Apkepas su bulvėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Bulves nuplauti, nuskusti, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir sumaišyti su Vegeta ir druska.
Pupeles išvirti pasūdytame vandenyje, dešrą supjaustyti plonomis juostelėmis ir viską sluoksniais sudėti į aliejumi pateptą skardą.
Ant viršaus sudėti su majonezu sumaišytą tarkuotą sūrį ir pabarstyti bazilikų.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Simona

Komentarai (39)


  • jei receptas 2015-08-11 12:54

    kiek ko deti?


  • gintas 2012-03-13 18:41

    turetu but gerai tuoj pabandysiu


  • aneta 2011-12-02 15:58

    skaniai atrodo, reikės išbandyti. tik barstysiu savo naująją Vegeta Natur - be maisto priedų. Ten gal dešimt prieskoninių daržovių ir prieskonių - turėtų priduoti šitam bulvių apkepui dar daugiau skonio ir aromato ;-)


  • ERI 2011-11-12 10:50

    man tai čia reiktų daug svogūno ir kokios rūkytos šoninės vietoj daktariškos.o vegetą pakeisčiau į bulvių prieskonius,jie geresnį skonį duoda.


  • LINAS 2011-09-13 16:08

    NA BENT JAU AS TAI SMULKIAI SUPJAUSCIAU:)


  • Milda 2011-09-13 15:05

    O bulvių nereikia sutarkuoti? Parašyta "supjaustyti nedideliais gabaliukais"?


  • Simon a 2011-09-07 13:05

    Labai ksanu,jau antra karta daraus :super: tik matau kasip dauguma pakeiciau pupeles pakeptu svogunu cesnaku ir morkomis :) skanumelis,o ir pasidaryt nera sunku ir greitai :)


  • Ji 2011-08-31 19:18

    Puikus receptas! Tik jau kaip daugelis, nedėjau pupelių, bet įdėjau sutarkuotą morką, kuri labai puikiai tiko :) Tarkuotą sūrį uždėjau likus porai minučių iki kepimo pabaigos ir viskas iškepė gerai, niekas nesudegė. 10 balų! :)


  • Ieva 2011-08-09 23:04

    o kaip butu su salto rukymo desra? gal kas bandete? :-)


  • antanas 2011-07-14 09:18

    geras,geras :aiskinu: :-D


Daugiau receptų