Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Apkepas su pievagrybiais
AUTORIUS:
silva
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 valgomieji šaukštai miltai
300 gramų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
100 gramų sūris
3 vienetai kiaušinių
200 mililitrų grietinėlės
1 krapų
2 skiltelės česnakų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įdarui pievagrybius supjaustyti griežinėliais, svogūną ir česnaką – smulkiai. Kartu apkepti maždaug iki 10 min. Nuolat pamaišyti, įberti druskos.
2.
Per tą laiką į indą susiberti perisjotus miltus, kepimo miltelius, kiaušinius. Išmaišyti. Supilti grietinėlę. Išmaišyti. Tada sudėti smulkiais gabaliukais supjaustytą sūrį. Suberti krapus ir išmaišyti. Pridėti druskos ir pipirų.
3.
Keptus ir šiek tiek atvėsintus pievagrybius suversti ant šios masės ir išmaišyti. Viską supilti į kepimo indą. Iki 200 laipsnių įkaitintoje kepti maždaug 20 min., paskui kaitrą sumažinti iki 180 laipsnių kepti dar 15-20 min. Skanaus.

Apkepas su pievagrybiais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Įdarui pievagrybius supjaustyti griežinėliais, svogūną ir česnaką – smulkiai. Kartu apkepti maždaug iki 10 min. Nuolat pamaišyti, įberti druskos.

  2. Per tą laiką į indą susiberti perisjotus miltus, kepimo miltelius, kiaušinius. Išmaišyti. Supilti grietinėlę. Išmaišyti. Tada sudėti smulkiais gabaliukais supjaustytą sūrį. Suberti krapus ir išmaišyti. Pridėti druskos ir pipirų.

  3. Keptus ir šiek tiek atvėsintus pievagrybius suversti ant šios masės ir išmaišyti. Viską supilti į kepimo indą. Iki 200 laipsnių įkaitintoje kepti maždaug 20 min., paskui kaitrą sumažinti iki 180 laipsnių kepti dar 15-20 min. Skanaus.

Receptą atsiuntė silva

Komentarai (1)


  • karol 2015-04-02 03:01

    Dariau, tik farso dar idejau. Lb lb skanu.


Daugiau receptų