Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Apkepinta virta vištiena
AUTORIUS:
Orinta
INGREDIENTAI:
1 vienetas laurų lapų (lapelis)
1 vienetas morkų
1 vienetas petražolių
800 gramų vištiena
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
6 vienetai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išdarinėta višta išverdama karštame vandenyje su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis.
Išvirta vištiena išimama iš puodo ir apkepinama svieste, kol gražiai parusvėja.
Tiekiama pašildytame pusdubenyje, aplaistyta tirpintu sviestu.
Kartu patiekiama apkepintos bulvės, švieži agurkai su grietine bei bruknių uogienė.
Skanaus.

Apkepinta virta vištiena

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išdarinėta višta išverdama karštame vandenyje su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis.
Išvirta vištiena išimama iš puodo ir apkepinama svieste, kol gražiai parusvėja.
Tiekiama pašildytame pusdubenyje, aplaistyta tirpintu sviestu.
Kartu patiekiama apkepintos bulvės, švieži agurkai su grietine bei bruknių uogienė.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Orinta

Komentarai (3)


  • Gurmanas 2014-12-11 22:33

    As rekomenduoju isvirti ne karstam, o saltam vandenyje, zymiai skaniau !


  • Ruta 2014-11-12 11:02

    O as buljona sriubai panaudoju.


  • jolanta 2012-02-15 14:26

    daug kartu dariau,ir greita ir skanu.tik as dar tam virtam bulijone ryzius isverdu.irgi liuks!


Daugiau receptų