Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Apkepti orkaitėje aguročiai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
33 gramai kvietinių miltų
200 gramų pieno
šiek tiek druskos
25 gramai sviesto
120 gramų aguročių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalome ir skridinėliais supjaustome aguročius. Pagardiname juos druska, apvoliojame miltais ir apkepiname. Paskui sudedame į keptuvę, užpilame grietinės padažu, apibarstome tarkuotu sūriu ir kepame orkaitėje.
Padažo paruošimas: į keptuvę dedame sviestą ir miltus, kepame kol miltai paraus, tada sukrečiame grietinę.

Apkepti orkaitėje aguročiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuvalome ir skridinėliais supjaustome aguročius. Pagardiname juos druska, apvoliojame miltais ir apkepiname. Paskui sudedame į keptuvę, užpilame grietinės padažu, apibarstome tarkuotu sūriu ir kepame orkaitėje.
Padažo paruošimas: į keptuvę dedame sviestą ir miltus, kepame kol miltai paraus, tada sukrečiame grietinę.

Komentarai (4)


  • Danė 2017-08-02 12:57

    Ingridientuose rašomas pienas, gaminimo eigoje grietinės padažas, kaip suprasti?


  • gabyte 2010-08-09 15:10

    nu ir meslas :bloga: ir koks ten meskos (š) :bloga: :-D


  • (anonimas) 2010-08-06 23:56

    kazkada gaminau. Patiko! Reikes vel prisiminti si patiekala :-D ypac kai zinau, kiek daug mama tu agurociu prisodino :D


  • :) 2010-08-04 11:50

    kokie neregeti ir negirdeti agurociai!


Daugiau receptų