Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
„Apsnigti meduoliukai“
AUTORIUS:
Sigita
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
340 gramų cukraus pudros
1 arbatinis šaukštelis gvazdikėlių (malti)
125 gramai medaus
3 vienetai kiaušinių
1 vienetas kiaušinių (baltymai)
500 gramų kvietinių miltų
125 gramai sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš 2 kiaušinių, sviesto, medaus, 190 g cukraus pudros bei su kepimo milteliais, cinamonu ir gvazdikėliais sumaišytų miltų užminkiau tešlą.
Tešlą iškočiojau, išspaudžiau įvairių formų meduoliukus, sudėjau ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir aptepiau plaktu kiaušiniu.
Kepiau apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškepusius meduolius palikau atvėsti.
Kiaušinio baltymą suplakiau su 150 g cukraus pudros.
Gautą baltą masę supyliau į konditerinį švirkštą ir papuošiau atvėsusius meduoliukus.
Papuošimams sustingus, patiekiau.
Skanaus.

„Apsnigti meduoliukai“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš 2 kiaušinių, sviesto, medaus, 190 g cukraus pudros bei su kepimo milteliais, cinamonu ir gvazdikėliais sumaišytų miltų užminkiau tešlą.
Tešlą iškočiojau, išspaudžiau įvairių formų meduoliukus, sudėjau ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir aptepiau plaktu kiaušiniu.
Kepiau apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškepusius meduolius palikau atvėsti.
Kiaušinio baltymą suplakiau su 150 g cukraus pudros.
Gautą baltą masę supyliau į konditerinį švirkštą ir papuošiau atvėsusius meduoliukus.
Papuošimams sustingus, patiekiau.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Sigita

Komentarai (1)


  • irena šukutiene 2011-12-18 12:41

    Receptas patiko,bandysiu pradžiuginti anūkus.


Daugiau receptų