Iš 2 kiaušinių, sviesto, medaus, 190 g cukraus pudros bei su kepimo milteliais, cinamonu ir gvazdikėliais sumaišytų miltų užminkiau tešlą.
Tešlą iškočiojau, išspaudžiau įvairių formų meduoliukus, sudėjau ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir aptepiau plaktu kiaušiniu.
Kepiau apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškepusius meduolius palikau atvėsti.
Kiaušinio baltymą suplakiau su 150 g cukraus pudros.
Gautą baltą masę supyliau į konditerinį švirkštą ir papuošiau atvėsusius meduoliukus.
Papuošimams sustingus, patiekiau.
Skanaus.

„Apsnigti meduoliukai“
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | cinamono (maltas) |
340 gramų | cukraus pudros |
1 arbatinis šaukštelis | gvazdikėlių (malti) |
125 gramai | medaus |
3 vienetai | kiaušinių |
1 vienetas | kiaušinių (baltymai) |
500 gramų | kvietinių miltų |
125 gramai | sviesto |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo miltelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
„Apsnigti meduoliukai“
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukraus pudra, 340 gramų
- Gvazdikėliai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Medus, 125 gramai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kiaušiniai, baltymai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Sviestas, 125 gramai
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Iš 2 kiaušinių, sviesto, medaus, 190 g cukraus pudros bei su kepimo milteliais, cinamonu ir gvazdikėliais sumaišytų miltų užminkiau tešlą.
Tešlą iškočiojau, išspaudžiau įvairių formų meduoliukus, sudėjau ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir aptepiau plaktu kiaušiniu.
Kepiau apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškepusius meduolius palikau atvėsti.
Kiaušinio baltymą suplakiau su 150 g cukraus pudros.
Gautą baltą masę supyliau į konditerinį švirkštą ir papuošiau atvėsusius meduoliukus.
Papuošimams sustingus, patiekiau.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
Receptas patiko,bandysiu pradžiuginti anūkus.