Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Arbatinis keksas
AUTORIUS:
Marta
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
1 arbatinis šaukštelis gvazdikėlių (malti)
1 vienetas kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
3 valgomieji šaukštai sirupo (vyšnių)
0.5 arbatinio šaukštelio sodos (nugesinta)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 stiklinė arbatos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Į arbatą įmaišykit cukrų, kol ištirps.
Išplakite kiaušinius su druska.
Į arbatą įmaišykite kiaušinių plakinį, aliejų, sirupą, sodą, gvazdikėlius ir miltus.
Ištepkite aliejumi kepimo skardą ir supilkite tešlą.
Kepkite vieną valandą 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Arbatinis keksas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į arbatą įmaišykit cukrų, kol ištirps.
Išplakite kiaušinius su druska.
Į arbatą įmaišykite kiaušinių plakinį, aliejų, sirupą, sodą, gvazdikėlius ir miltus.
Ištepkite aliejumi kepimo skardą ir supilkite tešlą.
Kepkite vieną valandą 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Receptą atsiuntė Marta

Komentarai (1)


  • Kristina 2016-01-19 18:33

    Paprasta ir skanu! Tik as dejau 3kiausinius. Manau cia apsiriko :)


Daugiau receptų