Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Argentinietiškas „Chimichurri“ padažas
AUTORIUS:
Milita
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
4 česnakų
0.25 arbatinio šaukštelio malti juodieji pipirai (malti)
0.25 arbatinio šaukštelio paprikų (raudonoji, dribsniai)
1 arbatinis šaukštelis paprikų (rūkyta)
1.5 stiklinės petražolių (smulkintos)
1 vienetas svogūnų ((shallot))
0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
0.3 stiklinės vyno acto (raudonas)
1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Sumaišykite visus susmulkintus ingredientus, išskyrus alyvuogių aliejų bei vyno actą.
Tuomet supilkite alyvuogių aliejų bei vyno actą ir gerai išmaišykite su šaukštu.
Šis padažas šaldytuve gali išbūti maždaug 1 savaitę.
Puikus mėsos padažas!

Argentinietiškas „Chimichurri“ padažas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sumaišykite visus susmulkintus ingredientus, išskyrus alyvuogių aliejų bei vyno actą.
Tuomet supilkite alyvuogių aliejų bei vyno actą ir gerai išmaišykite su šaukštu.
Šis padažas šaldytuve gali išbūti maždaug 1 savaitę.
Puikus mėsos padažas!

Receptą atsiuntė Milita

Komentarai (2)


  • pastebejimas 2016-12-31 15:48

    Nera pagrindinio ingridiento - kalendros, be jos - padazas tikrai nekoks.


  • karmen 2013-04-10 22:19

    Sveiki, pabandziau sita padaziuka nu labai skanus ir ypac ant mesos, as kepiau karbonadus ir uzpiliau ant virsaus :super:


Daugiau receptų