Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Argentinietiškas desertas „Churros“
AUTORIUS:
Gailė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
400 gramų kvietinių miltų
500 mililitrų vandens
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
šiek tiek aliejaus
40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gerai sumaišykite keptuvėje vandenį, sviestą ir druską.
Kaitinkite mišinį ir jam užvirus maišant supilkite miltus ir maišykite, kol mišinys pradės tarsi virti.
Tuomet gautą masę sudėkite į konditerinį švirkštą ir išspauskite juo ilgus storus, kampuotus sausainius tiesiai į įkaitusią keptuvę su aliejumi.
Sausainius gerai apkepkite, iškepusius sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir apibarstykite cukrumi.
Taip pat prie šių sausainiukų puikiai tinka skystas šokoladas bei karamelė „Dulce de Leche“.
Skanaus.

Argentinietiškas desertas „Churros“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Gerai sumaišykite keptuvėje vandenį, sviestą ir druską.
Kaitinkite mišinį ir jam užvirus maišant supilkite miltus ir maišykite, kol mišinys pradės tarsi virti.
Tuomet gautą masę sudėkite į konditerinį švirkštą ir išspauskite juo ilgus storus, kampuotus sausainius tiesiai į įkaitusią keptuvę su aliejumi.
Sausainius gerai apkepkite, iškepusius sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir apibarstykite cukrumi.
Taip pat prie šių sausainiukų puikiai tinka skystas šokoladas bei karamelė „Dulce de Leche“.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Gailė

Komentarai (2)


  • vaida 2013-03-18 19:20

    turbut reikejo pradzioj ikaitintam svieste miltus tirpinti, poto vandeni pilti, tada nebuna jokiu gumuleliu :-)


  • Deimantė 2012-09-14 11:15

    Pas mane tešla gavosi kažkokia ne tokia. Grumuliuota labai... Taip turi būt?? Nes kaip šeimininkė žinau kad neturėtų :galvoju: :nezinau:


Daugiau receptų