Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Argentinietiškas jautienos ir daržovių troškinys
AUTORIUS:
Mingailė
INGREDIENTAI:
4 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek kalendrų (smulkinta)
500 gramų kukurūzų (balti)
500 gramų moliūgų
2 vienetai morkų
1 vienetas paprikų (raudonoji)
2 vienetai svogūnų
2 saujos špinatų (smulkinti)
2 kilogramai jautienos
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papildomai dar reikės Jukos (Yucca) šaknies.
Jautieną supjaustome stambesniais gabaliukais ir sudedame į gilią troškintuvę su pasmulkintais svogūnais, morkomis, paprika, špinatais, kalendra, moliūgu bei išspaustu česnaku.
Užpilame viską vandeniu, pagadiname druska, pipirais ir uždengę troškiname apie 30-45 min.
Patroškinus 15 min. sudedame baltuosius kukurūzus ir baigiame troškinti.
Jukos šaknį supjaustome mažesniais gabalais ir išverdame garuose.
Patiekiame šiltą su jukos šaknimi.
Skanaus.

Argentinietiškas jautienos ir daržovių troškinys

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Papildomai dar reikės Jukos (Yucca) šaknies.
Jautieną supjaustome stambesniais gabaliukais ir sudedame į gilią troškintuvę su pasmulkintais svogūnais, morkomis, paprika, špinatais, kalendra, moliūgu bei išspaustu česnaku.
Užpilame viską vandeniu, pagadiname druska, pipirais ir uždengę troškiname apie 30-45 min.
Patroškinus 15 min. sudedame baltuosius kukurūzus ir baigiame troškinti.
Jukos šaknį supjaustome mažesniais gabalais ir išverdame garuose.
Patiekiame šiltą su jukos šaknimi.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Mingailė

Komentarai


Daugiau receptų