Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Argentinietiškas omletas su virtomis MAMOS dešrelėmis ir bulvėmis
AUTORIUS:
Sabina
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
2 stiklinės bulvių (nuskustos ir supjaustytos mažais kubeliais)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
2 stiklinės svogūnų (supjaustyti griežinėliais)
8 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
300 gramų dešrelių (Biovela)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti jame svogūnus. Pabarstyti druska bei pipirais.
Tuomet sudėti kubeliais supjaustytas dešreles ir pakepinti apie 2 minutes.
Po 2 minučių sudėti bulves ir pakepinti apie 1 minutę.
Dubenyje išplakti kiaušinius su druska ir pipirais.
Su šaukštu paspaudus masę keptuvėje, supilti plaktus kiaušinius.
Tuomet dėti keptuvę į orkaitę ir kepti apie 15-20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Iškepus išimkite keptuvę iš orkaitės ir šiek tiek atvėsinkite.
Supjaustykite į atskiras porcijas ir sudėkite į lėkštes.
Prieš patiekiant apibarstykite petražolėmis.
Skanaus!

Argentinietiškas omletas su virtomis MAMOS dešrelėmis ir bulvėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti jame svogūnus. Pabarstyti druska bei pipirais.
Tuomet sudėti kubeliais supjaustytas dešreles ir pakepinti apie 2 minutes.
Po 2 minučių sudėti bulves ir pakepinti apie 1 minutę.
Dubenyje išplakti kiaušinius su druska ir pipirais.
Su šaukštu paspaudus masę keptuvėje, supilti plaktus kiaušinius.
Tuomet dėti keptuvę į orkaitę ir kepti apie 15-20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Iškepus išimkite keptuvę iš orkaitės ir šiek tiek atvėsinkite.
Supjaustykite į atskiras porcijas ir sudėkite į lėkštes.
Prieš patiekiant apibarstykite petražolėmis.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Sabina

Komentarai


Daugiau receptų