Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Argentinietiškas pyragas „Pascualina“ su paprikomis ir trimis sūriais
AUTORIUS:
Dalia
INGREDIENTAI:
8 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas paprikų (geltona)
1 vienetas paprikų (raudona)
1 vienetas paprikų (žalia)
1 vienetas svogūnų
2 saujos špinatų
8 vienetai kiaušinių
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (grūsti)
50 gramų sūris (Mozzarella)
50 gramų sūris (Provolone)
50 gramų sūris (Ricotta)
400 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirkite 6 kiaušinius.
Troškintuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną, česnaką bei supjaustytas be sėklų paprikas.
Apvirkite puode su pasūdytu vandeniu špinatus. Apvirtus nusunkite.
Dideliame dubenyje sumaišykite tarkuotus bei sutrintus visus tris sūrius, apkepintas daržoves, raudonuosius pipirus, 2 kiaušinius, druską bei juoduosius pipirus ir gerai išmaišykite.
Į gautą mišinį įmaišykite nusunktus, nusausintus bei pasmulkintus špinatus ir supjaustytus kietai virtus kiaušinius.
Išklokite kepimo formą dviem trečdaliais iškočiotos tešlos, sudėkite įdarą ir uždenkite likusiu trečdaliu iškočiotos tešlos.
Kepkite ne mažiau kaip 45 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Prieš patiekiant leiskite visiškai atvėsti.
Skanaus.

Argentinietiškas pyragas „Pascualina“ su paprikomis ir trimis sūriais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išvirkite 6 kiaušinius.
Troškintuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną, česnaką bei supjaustytas be sėklų paprikas.
Apvirkite puode su pasūdytu vandeniu špinatus. Apvirtus nusunkite.
Dideliame dubenyje sumaišykite tarkuotus bei sutrintus visus tris sūrius, apkepintas daržoves, raudonuosius pipirus, 2 kiaušinius, druską bei juoduosius pipirus ir gerai išmaišykite.
Į gautą mišinį įmaišykite nusunktus, nusausintus bei pasmulkintus špinatus ir supjaustytus kietai virtus kiaušinius.
Išklokite kepimo formą dviem trečdaliais iškočiotos tešlos, sudėkite įdarą ir uždenkite likusiu trečdaliu iškočiotos tešlos.
Kepkite ne mažiau kaip 45 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Prieš patiekiant leiskite visiškai atvėsti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Dalia

Komentarai (1)


  • Raminta 2011-12-08 20:19

    Labai aiškus ir išsamus receptas. Gaminau - tikrai skanus ir įdomus pyragas. Jei smegenys neveikia tai ir skiemenuodamas žmogus neišaiškinsi, kaip reikia gaminti. :-D


Daugiau receptų