Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Argentinietiškas vištienos troškinys su lauro lapeliais
AUTORIUS:
Karolina
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
8 vienetai bulvių
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai kukurūzų (burbuolės)
0.5 stiklinės miežių
350 gramų moliūgų
3 vienetai morkų
1 arbatinis šaukštelis paprikų (milteliai)
2 vienetai pastarnokų
3 vienetai svogūnų
0.75 stiklinės žirnių (šaldyti)
2 vienetai vištiena
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų
0.5 stiklinės baltojo vyno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek sultinio (višitenos)
180 gramų sparaginių pupelių
2 vienetai laurų lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Vištas sukapokite į mažesnius gabaliukus.
Pakaitinkite gilioje troškintuvėje šiek tiek aliejaus ir pakepinkite miltuose apvoliotus ir druska bei pipirais pabarstytus vištienos gabaliukus, kol jie gražiai apskrunda.
Apkepintą vištieną išimkite iš troškintuvės ir tuomet joje pakepinkite supjaustytas morkas, pastarnokus, bulves bei moliūgus.
Pakepintas daržoves išimkite iš troškintuvės, sudėkite į keptuvę susmulkintus svogūnus, česnaką, paprikos miltelius ir šiek tiek pakepinkite.
Tuomet sudėkite atgal į troškintuvę vištieną, pakepintas daržoves, sudėkite SANTA MARIA lauro lapus, supilkite baltą vyną, vištienos sultinį, kad apsemtų troškinį, paskaninkite druska bei pipirais, užvirkite, uždenkite ir troškinkite apie 20 min. virš mažos ugnies.
Po 20 min. sudėkite miežius bei į keletą dalių supjaustytas kukurūzų burbuoles, uždenkite ir patroškinkite dar apie 30 min.
Po 30 min. sudėkite šparagines pupeles, atšildytus žirnius ir troškinkite 10 min.
Suplakite kiaušinį, įpilkite kelis šaukštus troškinio skyčio, gerai išplakite, maišant supilkite į troškinį ir pavirkite dar apie 5 min.
Galiausiai pagardinkite dar prieskoniais, jei norite ir patiekite šiltą.
Skanaus!

Argentinietiškas vištienos troškinys su lauro lapeliais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištas sukapokite į mažesnius gabaliukus.
Pakaitinkite gilioje troškintuvėje šiek tiek aliejaus ir pakepinkite miltuose apvoliotus ir druska bei pipirais pabarstytus vištienos gabaliukus, kol jie gražiai apskrunda.
Apkepintą vištieną išimkite iš troškintuvės ir tuomet joje pakepinkite supjaustytas morkas, pastarnokus, bulves bei moliūgus.
Pakepintas daržoves išimkite iš troškintuvės, sudėkite į keptuvę susmulkintus svogūnus, česnaką, paprikos miltelius ir šiek tiek pakepinkite.
Tuomet sudėkite atgal į troškintuvę vištieną, pakepintas daržoves, sudėkite SANTA MARIA lauro lapus, supilkite baltą vyną, vištienos sultinį, kad apsemtų troškinį, paskaninkite druska bei pipirais, užvirkite, uždenkite ir troškinkite apie 20 min. virš mažos ugnies.
Po 20 min. sudėkite miežius bei į keletą dalių supjaustytas kukurūzų burbuoles, uždenkite ir patroškinkite dar apie 30 min.
Po 30 min. sudėkite šparagines pupeles, atšildytus žirnius ir troškinkite 10 min.
Suplakite kiaušinį, įpilkite kelis šaukštus troškinio skyčio, gerai išplakite, maišant supilkite į troškinį ir pavirkite dar apie 5 min.
Galiausiai pagardinkite dar prieskoniais, jei norite ir patiekite šiltą.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Karolina

Komentarai (1)


  • nujoa 2011-11-25 22:32

    :bloga: %-) :-p :-( :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: %-) %-) %-) ................................................................................................


Daugiau receptų