Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Argentinietiški arbatiniai sausainiai
AUTORIUS:
Greta
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės cukraus
1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
0.25 stiklinės taukų (riebalų)
1 vienetas kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
0.25 stiklinės pieno
0.25 arbatinio šaukštelio druskos
0.25 stiklinės sviesto
1 arbatinis šaukštelis kvapiųjų pipirų (malti)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
0.3 stiklinės serbentų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį suberti miltus, kepimo miltelius, prieskonius, druską, cukrų ir džiovintus serbentus.
Su sumaišytais sausiais ingredientais sukapoti sviestą ir taukus.
Suplakti kiaušinį su pienu ir sumaišyti su birių produktų bei sviesto ir taukų mišiniu.
Tešlą soformuoti į kamuolį ir iškočioti ant miltais pabarstyto paviršiaus.
Iškočiotą tešlą supjaustyti apvaliais blyneliais.
Gautus blynelius vartant kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol sausainiai gražiai apskrunda.
Patiekti šiltus su grietinėle bei uogiene.
Skanaus.

Argentinietiški arbatiniai sausainiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į dubenį suberti miltus, kepimo miltelius, prieskonius, druską, cukrų ir džiovintus serbentus.
Su sumaišytais sausiais ingredientais sukapoti sviestą ir taukus.
Suplakti kiaušinį su pienu ir sumaišyti su birių produktų bei sviesto ir taukų mišiniu.
Tešlą soformuoti į kamuolį ir iškočioti ant miltais pabarstyto paviršiaus.
Iškočiotą tešlą supjaustyti apvaliais blyneliais.
Gautus blynelius vartant kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol sausainiai gražiai apskrunda.
Patiekti šiltus su grietinėle bei uogiene.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Greta

Komentarai


Daugiau receptų