Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Armonika iš sprandinės
AUTORIUS:
Inutė
INGREDIENTAI:
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kmynų
šiek tiek mairūnų
1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
2 vienetai pomidorų pastos
1 arbatinis šaukštelis garstyčių (milteliai)
1 vienetas svogūnų
1.5 kilogramo kiaulės prandinės
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
4 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
100 gramų lydyto sūrio
100 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sprandinę supjaustyti ~1,5cm juostelėmis (nenupjaut iki galo).
Mėsą pabarstyti prieskoniais, įtrinti. Aptepti majonezu.
Supjaustyti sūrius, pomidorus, svogūną. Į kiekvieną tarpą sluoksniais viską sudėti (galima į vieną tarpą geltono lydyto sūrio, į kitą balto mocarela sūrio - labai gražiai atrodo).
Visą mėsą apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apiberti išspaustu česnaku.
Įvynioti į foliją ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 90 min.
Likus 10 min. iki kepimo pabaigos atidengti foliją, kad gražiai apkeptų mėsa.
Skanaus

Armonika iš sprandinės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sprandinę supjaustyti ~1,5cm juostelėmis (nenupjaut iki galo).
Mėsą pabarstyti prieskoniais, įtrinti. Aptepti majonezu.
Supjaustyti sūrius, pomidorus, svogūną. Į kiekvieną tarpą sluoksniais viską sudėti (galima į vieną tarpą geltono lydyto sūrio, į kitą balto mocarela sūrio - labai gražiai atrodo).
Visą mėsą apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apiberti išspaustu česnaku.
Įvynioti į foliją ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 90 min.
Likus 10 min. iki kepimo pabaigos atidengti foliją, kad gražiai apkeptų mėsa.
Skanaus

Receptą atsiuntė Inutė

Komentarai (5)


  • Zydrune 2017-09-25 10:07

    O sūris neišbega po šitiek kepimo?


  • Rita 2017-09-24 14:07

    Skanus patiekalas super


  • Ryte 2015-10-28 23:41

    Suris isbega :( bet priduoda skonio.
    Siaip labai skanu!


  • danguole 2014-05-31 14:17

    patariu nenaudot folijos ji pasirodo gana nuodinga.yra spicialiu krepsiu kepimui.viskas kas is aliumo pagaminta ,reikia mest lauk.


  • ugne 2014-05-31 14:16

    man ir idomu kas is surio palieka po 90min.kepimo?


Daugiau receptų