Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aštri užtepėlė šventiniam stalui
AUTORIUS:
Monika
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
5 vienetai kiaušinių
5 skiltelės česnakų
3 vienetai pomidorų pastos
5 valgomieji šaukštai majonezo
150 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Batono riekeles patepti sviestu ir šauti į iki 150 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti apie 15 - 20 minučių, kol taps traškios.
2.
Kiaušinius išvirti, nulupti, dėti į indą su česnakais ir sutrinti iki košės (česnaką kartais susitarkuoju ar sutraiškau, kad lengviau susitrintų).
3.
Kai tampa košė, įdėti porą šaukštų majonezo ir gerai išmaišyti.
4.
Tada aptepti skrebučius ir ant viršaus dėti pomidoro riekelę.

Aštri užtepėlė šventiniam stalui

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Batono riekeles patepti sviestu ir šauti į iki 150 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti apie 15 - 20 minučių, kol taps traškios.

  2. Kiaušinius išvirti, nulupti, dėti į indą su česnakais ir sutrinti iki košės (česnaką kartais susitarkuoju ar sutraiškau, kad lengviau susitrintų).

  3. Kai tampa košė, įdėti porą šaukštų majonezo ir gerai išmaišyti.

  4. Tada aptepti skrebučius ir ant viršaus dėti pomidoro riekelę.

Receptą atsiuntė Monika

Komentarai


Daugiau receptų