Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų kalakutienos (blauzdelės)
400 gramų duonos ("Laima Canape")
1 pundelis krapų
2 vienetai paprikų (aitrioji)
1 arbatinis šaukštelis sirupo (karamelinis (auksaspalvis))
2 arbatiniai šaukšteliai grietinės
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
Papuošimui:
šiek tiek petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Kalakutieną išvirti kartu su druska bei pipirais. Krapus, aitriąja papriką bei išvirusi mėsą trintuvu iki vientisos masės. Pridėti grietinės bei sirupą ir dar karta gerai sutrinti. Į kiekvieną "Laima Canape" šaukštelį pridėti mėsos masės. Ant petražolėmis papuoštą lėkštę dėti įdarytus šaukštelius. Ant viršau galima pridėti po lašelį majonezo.

Aštriai saldi kalakutienos užtepelė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai: Papuošimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kalakutieną išvirti kartu su druska bei pipirais. Krapus, aitriąja papriką bei išvirusi mėsą trintuvu iki vientisos masės. Pridėti grietinės bei sirupą ir dar karta gerai sutrinti. Į kiekvieną "Laima Canape" šaukštelį pridėti mėsos masės. Ant petražolėmis papuoštą lėkštę dėti įdarytus šaukštelius. Ant viršau galima pridėti po lašelį majonezo.

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų