Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aštrioji pasta su graikiniais riešutais
AUTORIUS:
Marina
INGREDIENTAI:
6 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
4 česnakų
1 stiklinė graikinių riešutų
šiek tiek petražolių
2 valgomieji šaukštai acto (raudonasis)
1 stiklinė sojos padažo
500 gramų spagečių
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 arbatinis šaukštelis čili pipirų
3 valgomieji šaukštai sazemų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Česnakus išspausti.
Petražoles susmulkinti.
Riešutus sutrinti kuo smulkiau.
Keptuvėje įkaitinti sezamo aliejų, sudėti riešutus, čili, česnakų košelę, actą ir cukrų. Pakepinti 2 min. Tada supilti sojos padažą, gerai išmaišyti ir dar patroškinti 5 min.
Spageti išvirti pasūdytame vandenyje.
Išvirtus spageti gausiai aplieti padažu ir petražolėmis.

Aštrioji pasta su graikiniais riešutais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Česnakus išspausti.
Petražoles susmulkinti.
Riešutus sutrinti kuo smulkiau.
Keptuvėje įkaitinti sezamo aliejų, sudėti riešutus, čili, česnakų košelę, actą ir cukrų. Pakepinti 2 min. Tada supilti sojos padažą, gerai išmaišyti ir dar patroškinti 5 min.
Spageti išvirti pasūdytame vandenyje.
Išvirtus spageti gausiai aplieti padažu ir petražolėmis.

Receptą atsiuntė Marina

Komentarai


Daugiau receptų