Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aštrios auksinės bulvytės
AUTORIUS:
Jurgita
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių
2 česnakų
1 arbatinis šaukštelis paprikų (ugninė)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
0.5 arbatinio šaukštelio žolelių ir česnakų mišinio
1 arbatinis šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Bulves perpjauti per puse ir supjaustyti skiltelėmis. Užvirti puodą vandens ir apvirti jame bulvių skilteles apie 8 minutes, kad tik pradėtų minkštėti, bet nesuirtų. SANTA MARIA prieskonius sumaišyti su sutrintu česnaku, druska ir aliejumi. Kai bulvės apvirs nupilti vandenį ir leisti joms pagaruoti, tada užpilti prieskonių tyrelę sumaišyti ir išdėliojus ant skardos kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje apie 45 minutes. Tinka gaivus padažas, pvz., salierų ir grietinės. Skanaus!

Aštrios auksinės bulvytės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Bulves perpjauti per puse ir supjaustyti skiltelėmis. Užvirti puodą vandens ir apvirti jame bulvių skilteles apie 8 minutes, kad tik pradėtų minkštėti, bet nesuirtų. SANTA MARIA prieskonius sumaišyti su sutrintu česnaku, druska ir aliejumi. Kai bulvės apvirs nupilti vandenį ir leisti joms pagaruoti, tada užpilti prieskonių tyrelę sumaišyti ir išdėliojus ant skardos kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje apie 45 minutes. Tinka gaivus padažas, pvz., salierų ir grietinės. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų