Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Astros kotletas
AUTORIUS:
Jelena
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai vištos filė
2 vienetai kiaušinių
8 vienetai batono (riekelės)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai grietinės
šiek tiek laurų lapų
šiek tiek žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Sumalame vištienos filė. Gautą faršą pagardiname druska, pipirais, SANTA MARIA sodo prieskoninėmis žolelėmis, susmulkintu lauru.
Pripjaustome batono riekelių (juostelėmis).
Į dubenį suplakame 2 kiaušinius.
Iš gauto faršo formuojame kotletus. Suformuotus kotletus merkiame į kiaušinį ir į supjaustytus batono gabaliukus, kad apliptų iš visų pusių. Dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame iš abiejų pusių apie 30 min., vartydami kotletą, kad apkeptų ir apskrustų iš abiejų pusių.

Astros kotletas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sumalame vištienos filė. Gautą faršą pagardiname druska, pipirais, SANTA MARIA sodo prieskoninėmis žolelėmis, susmulkintu lauru.
Pripjaustome batono riekelių (juostelėmis).
Į dubenį suplakame 2 kiaušinius.
Iš gauto faršo formuojame kotletus. Suformuotus kotletus merkiame į kiaušinį ir į supjaustytus batono gabaliukus, kad apliptų iš visų pusių. Dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame iš abiejų pusių apie 30 min., vartydami kotletą, kad apkeptų ir apskrustų iš abiejų pusių.

Receptą atsiuntė Jelena

Komentarai (2)


  • Svetlana 2021-01-22 12:11

    Dirbau restorane daug metų, Astra visai ne taip gamino. Į malta faršą dėjo truputi baltos duonos, druska, balti pipirai, minkštas sviests ir grietinėlė, plakdavo faršą 10 min, kad gautųsi purus. jokių kiaušinių ir žolelių!
    Jokio plakinio nereikia nes faršo masė gaunasi puri ir gana lipni todėl džiuvesiu kubeliai puikiai laikosi. Apkepti keptuvėje švelniai, aliejus+sviestas, ir pašauti į orkaitę 10-15 min.


  • as 2013-08-09 22:53

    Čia kaip "pukuciai". ;-)


Daugiau receptų