
Aštrus afrikietiškas vištienos troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų | vištos filė |
500 mililitrų | vištienos sultinys |
340 gramų | sviesto |
200 gramų | pomidorų tyrė |
1 stiklinė | žaliųjų alyvuogių (be kauliukų) |
1 vienetas | citrinų |
1 pundelis | petražolių |
3 valgomieji šaukštai | rapsų aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | malto imbiero |
3 arbatiniai šaukšteliai | kumino (maltas) |
1 arbatinis šaukštelis | kajeno pipirų (malti) |
1 arbatinis šaukštelis | maltos aitriosios paprikos |
2 vienetai | laurų lapų |
1 žiupsnelis | druskos |
1 žiupsnelis | malti juodieji pipirai |
1 žiupsnelis | maltos kalendros |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išvirti sultinį. Į jį sudėti smulkiai pjaustytą sviestą ir, nuolat maišant, gerai ištirpinti.
2.
Į puodą įpilti aliejaus ir sudėti supjaustytus mėsos gabalėlius. Tuomet suberti imbierą, Kajeno pipirus, pipirus, druską, kalendrą, kuminą, aitriąją papriką. Įmesti Lauro lapelius. Nuolat maišant, kepti mėsą tol, kol gražiai iškeps. Tuomet supilti pomidorų tyrę ir gerai išmaišyti.
3.
Tuomet mėsą su padažu perkelti į puodą su sultiniu ir sviestu. Sudėti griežinėliais pjaustytą citriną ir smulkintas petražoles bei per pusę perpjautas alyvuoges. Troškinti 40 min. vis pamaišant.
Aštrus afrikietiškas vištienos troškinys
Dorianas
(
)
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Vištienos filė, 800 gramų
- Vištienos sultinys, 500 mililitrų
- Sviestas, 340 gramų
- Pomidorų tyrė, 200 gramų
- Žaliosios alyvuogės, be kauliukų, 1 stiklinė
- Citrinos, 1 vienetas
- Petražolės, 1 pundelis
- Rapsų aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Maltas imbieras, 3 valgomieji šaukštai
- Kuminas, maltas, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Kajeno pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Malta aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
- Laurų lapai, 2 vienetai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Malta kalendra, 1 žiupsnelis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Išvirti sultinį. Į jį sudėti smulkiai pjaustytą sviestą ir, nuolat maišant, gerai ištirpinti.
Į puodą įpilti aliejaus ir sudėti supjaustytus mėsos gabalėlius. Tuomet suberti imbierą, Kajeno pipirus, pipirus, druską, kalendrą, kuminą, aitriąją papriką. Įmesti Lauro lapelius. Nuolat maišant, kepti mėsą tol, kol gražiai iškeps. Tuomet supilti pomidorų tyrę ir gerai išmaišyti.
Tuomet mėsą su padažu perkelti į puodą su sultiniu ir sviestu. Sudėti griežinėliais pjaustytą citriną ir smulkintas petražoles bei per pusę perpjautas alyvuoges. Troškinti 40 min. vis pamaišant.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai