Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aštrus jautienos patiekalas
AUTORIUS:
Greta
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai česnakų (smulkinti)
2 arbatiniai šaukšteliai kalendrų (smulkinta)
0.25 stiklinės morkų (blanširuotos)
120 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
3 stiklinės ryžių (virti)
170 gramų jaučio kumpio (sūdytas, vytintas)
0.25 stiklinės vandens
3 valgomieji šaukštai grietinėlės
1 valgomasis šaukštas aliejaus (augalinis)
0.25 stiklinės brokolių (blanširuoti)
2 valgomieji šaukštai kario (pasta)
0.5 arbatinio šaukštelio padažo (žuvies)
2 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti joje česnaką, į 4 dalis padalintus pomidorus bei susmulkintą jautieną kartu su kario pasta.
Pakepinus įpilti šiek tiek vandens ir troškinti apie 3 iki 5 min. virš vidutinės ugnies, kol beveik visas vanduo išgaruos.
Tuomet sudėkite žuvies padažą, grietinėlę, išmaišykite, sudėkite svogūnų laiškus, kalendrą ir sudėkite į lėkštę.
Patiekite su virtais ryžiais ir blanširuotomis daržovėmis.
Gaunasi apie 3-4 porcijos.
Skanaus.

Aštrus jautienos patiekalas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti joje česnaką, į 4 dalis padalintus pomidorus bei susmulkintą jautieną kartu su kario pasta.
Pakepinus įpilti šiek tiek vandens ir troškinti apie 3 iki 5 min. virš vidutinės ugnies, kol beveik visas vanduo išgaruos.
Tuomet sudėkite žuvies padažą, grietinėlę, išmaišykite, sudėkite svogūnų laiškus, kalendrą ir sudėkite į lėkštę.
Patiekite su virtais ryžiais ir blanširuotomis daržovėmis.
Gaunasi apie 3-4 porcijos.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Greta

Komentarai


Daugiau receptų