Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aštrūs krabų lazdelių kotletai
AUTORIUS:
Jūratė
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 valgomieji šaukštai krapų (smulkinti)
0.5 vieneto paprikų (raudonoji)
2 vienetai pomidorų pastos
0.5 vieneto svogūnų
2 vienetai kiaušinių
30 gramų kvietinių miltų
100 gramų makaronų (smulkūs)
35 gramai sūris (tarkuotas)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
600 gramų krabų lazdelių
2 valgomieji šaukštai kečupo (čili)
1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (džiovinti, malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Padažui susmulkinkite česnaką, pomidorus, įdėkite raudonėlio, čili kečupo ir viską sumaišę palikite 1 val. kambario temperatūroje.
Smulkius makaronu išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir sumaišykite su susmulkintomis krabų lazdelėmis, krapais, susmulkinta paprika (be sėklų), tarkuotu sūriu, susmulkintu svogūnu, miltais, kiaušiniais, druska bei pipirais.
Iš gautos masės suformuokite maždaug 12 kotletų ir palaikykite juos apie 30 min. šaldytuve.
Po 30 min. apkepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
Patiekite su pasigamintu aštriu padažu.
Skanaus.

Aštrūs krabų lazdelių kotletai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Padažui susmulkinkite česnaką, pomidorus, įdėkite raudonėlio, čili kečupo ir viską sumaišę palikite 1 val. kambario temperatūroje.
Smulkius makaronu išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir sumaišykite su susmulkintomis krabų lazdelėmis, krapais, susmulkinta paprika (be sėklų), tarkuotu sūriu, susmulkintu svogūnu, miltais, kiaušiniais, druska bei pipirais.
Iš gautos masės suformuokite maždaug 12 kotletų ir palaikykite juos apie 30 min. šaldytuve.
Po 30 min. apkepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
Patiekite su pasigamintu aštriu padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Jūratė

Komentarai (4)


  • [email protected] 2016-08-01 11:25

    Krabu blyneliai


  • rasa 2014-08-17 10:47

    Nuo kada pienas tarkuojamas


  • inesa 2014-03-14 14:50

    gal ir neblogai..tik mano nuomone mazai miltu..nes bekepant pradejo irti..tai turejau dadeti ir svogunus geriau pirma pakepinti keptuvej..siaip tai skanu.. :super:


  • (anonimas) 2012-05-02 15:43

    :taip: skanu labai :-) :soku2:


Daugiau receptų