Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aštrus krevečių užkandis su trapučiais
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų krevečių
200 gramų trapučių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek krapų
5 vienetai kiaušinių (virti (tryniai))
200 gramų jogurto (natūralus)
1 žiupsnelis pipirai (čili, smulkintas)
1 arbatinis šaukštelis česnakų (maltas)
200 gramų skumbrių (Karštai rūkyta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Kietai išvirtus kiaušinių trynius sutrinti su susmulkinta skumbre, jogurtu, česnakais ir žiupsneliu čili pipiro. Įberti druską. Paimti trapučius ir ant jų tepti gautą masę, ant viršaus uždedant po vieną ar kelias krevetes. Papuošti krapų šakele.

Aštrus krevečių užkandis su trapučiais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kietai išvirtus kiaušinių trynius sutrinti su susmulkinta skumbre, jogurtu, česnakais ir žiupsneliu čili pipiro. Įberti druską. Paimti trapučius ir ant jų tepti gautą masę, ant viršaus uždedant po vieną ar kelias krevetes. Papuošti krapų šakele.

Receptą atsiuntė Gintarė

Komentarai


Daugiau receptų