Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aštrūs marinuoti moliūgai
AUTORIUS:
Oksana
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 kilogramai moliūgų
6 vienetai čili pipirų
250 gramų cukraus
40 gramų druskos
75 gramai česnakų
80 mililitrų aliejaus
200 mililitrų vandens
150 mililitrų acto ( 9 %)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Moliūgą supjaustome 3 cm gabalėliais. Česnaką, paprikas ir petražoles sukapojam elektriniu smulkintuvu ir beriam į puodą, tada užpilam aliejumi, vandeniu, cukrumi ir druska, užverdame.
2.
Pilame actą, vėl užverdame, tada sudedame moliūgą, paverdame maišant apie 30 min, išpilstome į iškaitintus stiklainius ir užsukame steriliais dangteliais.

Aštrūs marinuoti moliūgai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Moliūgą supjaustome 3 cm gabalėliais. Česnaką, paprikas ir petražoles sukapojam elektriniu smulkintuvu ir beriam į puodą, tada užpilam aliejumi, vandeniu, cukrumi ir druska, užverdame.

  2. Pilame actą, vėl užverdame, tada sudedame moliūgą, paverdame maišant apie 30 min, išpilstome į iškaitintus stiklainius ir užsukame steriliais dangteliais.

Receptą atsiuntė Oksana

Komentarai


Daugiau receptų