Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aštrus mėsos troškinys su chimichurri padažu
AUTORIUS:
Laima
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
5 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
1 valgomasis šaukštas paprikų (rūkyta, milteliai)
2 vienetai svogūnų
300 gramų jautienos faršo
0.4 stiklinės alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
2 stiklinės sultinio (jautienos)
2 arbatiniai šaukšteliai čili pipirų (milteliai)
2 vienetai čili pipirų (pipirai, raudoni)
1 stiklinė prieskonių (Chimichuri)
1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (malti)
2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
3 valgomieji šaukštai vyno acto (raudonasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Įkaitinkite puode 2 šaukštus aliejaus ir pakepinkite jame jautienos faršą, kol jis taps traškus.
Tuomet sudėkite smulkintą 1 svogūną, 4 česnako skilteles, riekelėmis supjaustytus čili pipirus, paskaninkite druska bei pipirais ir kepinkite apie 6 min., kol pageltonuos svogūnai.
Pridėkite raudonėlio, paprikos ir čili miltelių.
Svogūnams suminkštėjus pridėkite pomidorų pastos ir pakaitinkite maišant apie 2 min.
Tuomet supilkite sultinį ir patroškinkite apie 10-20 min.
Chimichurri padažui į vieną dubenėlį supilkite likusį aliejų, vyno actą, sudėkite chimichuri prieskonius, 1 smulkintą saldų svogūną, 1 susmulkintą česnako skiltelę ir viską sutrinkite.
Sudėkit čili troškinį į lėkštes, ant viršaus uždėkite chimichurri padažo ir patiekite su duona.
Galima valgyti tiek šiltą tiek šaltą.
Skanaus.

Aštrus mėsos troškinys su chimichurri padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įkaitinkite puode 2 šaukštus aliejaus ir pakepinkite jame jautienos faršą, kol jis taps traškus.
Tuomet sudėkite smulkintą 1 svogūną, 4 česnako skilteles, riekelėmis supjaustytus čili pipirus, paskaninkite druska bei pipirais ir kepinkite apie 6 min., kol pageltonuos svogūnai.
Pridėkite raudonėlio, paprikos ir čili miltelių.
Svogūnams suminkštėjus pridėkite pomidorų pastos ir pakaitinkite maišant apie 2 min.
Tuomet supilkite sultinį ir patroškinkite apie 10-20 min.
Chimichurri padažui į vieną dubenėlį supilkite likusį aliejų, vyno actą, sudėkite chimichuri prieskonius, 1 smulkintą saldų svogūną, 1 susmulkintą česnako skiltelę ir viską sutrinkite.
Sudėkit čili troškinį į lėkštes, ant viršaus uždėkite chimichurri padažo ir patiekite su duona.
Galima valgyti tiek šiltą tiek šaltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Laima

Komentarai


Daugiau receptų