Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
2.5 kilogramo daržovių ((supjaustytas plonais griežinėliais))
4 valgomieji šaukštai druskos
1.5 stiklinės acto ( (9 proc.))
3 stiklinės cukraus
8 valgomieji šaukštai aliejaus
1 galva česnakų
3 arbatiniai šaukšteliai paprikų (aitrios, maltos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šis receptas tinka ne tik ridikėliams, tinka ir agurkams, ir morkoms, ir aguročiams ir t.t.
Asmeniškai aš dariau miksą iš ridikėlių, agurkų ir morkų.
Taigi, kol ridikėliai dar yra jūsų darže – paskubam!

Jūsų pasirinktas daržoves (supjaustytas plonais griežinėliais) – 2,5kg. sumaišome su 4 v.š. druskos be kaupo ir paliekame 8 val. Po 8 val. išpilame susidariusį skystį.
2.
Marinatą užvirti ir leisti atvėsti. Užpilti marinatu daržoves ir palikti dar 12 val. Sudėti į stiklainius ir išnešti į rūsį. Nei virti, nei troškinti nereikės, gerai stovi visą žiemą dėl savo aitrumo.
Labiausiai tinka prie mėsos. Skanaus.

Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 15
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Šis receptas tinka ne tik ridikėliams, tinka ir agurkams, ir morkoms, ir aguročiams ir t.t.
    Asmeniškai aš dariau miksą iš ridikėlių, agurkų ir morkų.
    Taigi, kol ridikėliai dar yra jūsų darže – paskubam!

    Jūsų pasirinktas daržoves (supjaustytas plonais griežinėliais) – 2,5kg. sumaišome su 4 v.š. druskos be kaupo ir paliekame 8 val. Po 8 val. išpilame susidariusį skystį.

  2. Marinatą užvirti ir leisti atvėsti. Užpilti marinatu daržoves ir palikti dar 12 val. Sudėti į stiklainius ir išnešti į rūsį. Nei virti, nei troškinti nereikės, gerai stovi visą žiemą dėl savo aitrumo.
    Labiausiai tinka prie mėsos. Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai


Daugiau receptų