Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aštrus svogūnų padažas
AUTORIUS:
Rita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
3 vienetai svogūnų
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai acto (vyno)
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek raugintų agurkų (karnišonai)
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
2 stiklinės sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltai pakepinami svieste ir praskiedžiami karštu sultiniu. Svogūnai susmulkinami ir pakepinami svieste, sudedamas pomidorų padažas, įberiama pipirų, įpilama vyno acto, sudedami karnišonai. Abi padažo dalys sumaišomos ir patroškinamos dar 5 min. Tinka keptai, troškintai mėsai, kepenėlėms, maltiniams.

Aštrus svogūnų padažas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Miltai pakepinami svieste ir praskiedžiami karštu sultiniu. Svogūnai susmulkinami ir pakepinami svieste, sudedamas pomidorų padažas, įberiama pipirų, įpilama vyno acto, sudedami karnišonai. Abi padažo dalys sumaišomos ir patroškinamos dar 5 min. Tinka keptai, troškintai mėsai, kepenėlėms, maltiniams.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai


Daugiau receptų