Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Augustės bandelės su cinamonu
AUTORIUS:
Augustė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
šiek tiek cukraus pudros
200 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų
0.5 litro pieno
150 gramų sviesto
45 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mieles ištirpdyti piene su 2 šaukštais cukraus.
Tada įmušti kiaušinį, įdėti miltų, kad tešla būtų lengvai minkoma, ir viską gerai išminkyti.
Kai išsiminko, įdėti truputėlį sviesto ir vėl gerai išminkyti.
Tešlą palikti iškilti apie 45-50 min.
Kai tešla iškyla, ją padalinti į dvi dalis (kad būtų lengviau).
Vieną dalį iškočioti į didelį keturkampį-stačiakampį.
Iškočiotą tešlą apibarstyti likusiu cukrumi bei cinamonu.
Tada susukti tešlą į pailgą vyniotinį ir supjaustyti į norimo dydžio bandeles.
Skardą ištepti sviestu bei pabarstyti miltais ir sudėti bandeles.
Tą patį daryti su kitu tešlos gabalu.
Bandeles kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
Iškepusias bandeles apibarstyti cukraus pudra bei norimais priedais.
Skanaus!!!!

Augustės bandelės su cinamonu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mieles ištirpdyti piene su 2 šaukštais cukraus.
Tada įmušti kiaušinį, įdėti miltų, kad tešla būtų lengvai minkoma, ir viską gerai išminkyti.
Kai išsiminko, įdėti truputėlį sviesto ir vėl gerai išminkyti.
Tešlą palikti iškilti apie 45-50 min.
Kai tešla iškyla, ją padalinti į dvi dalis (kad būtų lengviau).
Vieną dalį iškočioti į didelį keturkampį-stačiakampį.
Iškočiotą tešlą apibarstyti likusiu cukrumi bei cinamonu.
Tada susukti tešlą į pailgą vyniotinį ir supjaustyti į norimo dydžio bandeles.
Skardą ištepti sviestu bei pabarstyti miltais ir sudėti bandeles.
Tą patį daryti su kitu tešlos gabalu.
Bandeles kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
Iškepusias bandeles apibarstyti cukraus pudra bei norimais priedais.
Skanaus!!!!

Receptą atsiuntė Augustė

Komentarai (12)


  • Roberta 2013-01-31 01:00

    Dariau pagal panašų bet detalesnį receptą, tai dėja daugiau cukraus, o miltų 500-600g ;) ir įdarui ne tik cinamoną su cukrumi maišyt, bet ir sviesto dėti :) gaunasi ne toks sausas, bet ir visiškai ne riebus įdaras


  • lailai 2012-09-23 16:43

    kazin ar apsimoko daryt? :-)


  • Dalia 2012-02-11 16:20

    Kvietiniai miltai, truputį
    :-D :-D :-D :super:


  • ema 2012-02-07 18:35

    labai sklnus :super: :super: :super: :super: :super: :bloga:


  • sandra 2011-11-06 11:11

    o kada kiausini deti kiek miltu
    :-D


  • Cinamonas 2011-08-24 13:26

    Ką tik iškepiau šias bandeles. Miltų įdėjau gal kokias 4 stiklines. Bet ir tai tešla labai skysta buvo... Gavosi labai sausos ir beskonės, matyt per mažai cinamono įdėjau... Na nelabai patiko :-p


  • ... 2011-08-24 10:36

    kiek gi milltu??? :-?


  • Seimininke 2011-07-31 12:37

    ai as tai dariau man isejo apie 300g miltu nes idejau tiek kad butu tesla pvz kaip eziuku ar varsketuku. Zodziu tiek kad tesla butu normaliai minkoma :)


  • rr 2011-07-27 22:38

    geros bandeles be miltu :bloga:


  • :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 2011-07-14 19:07

    manau apie 400g kvietiniu miltu


Daugiau receptų