Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Austriški rageliai
AUTORIUS:
Evaldas
INGREDIENTAI:
2 stiklinės cukraus
2 vienetai kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
300 gramų varškės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į bliūdą suverčiam varškę, supilam cukrų ir sutrinam.Tada sudedame kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir 1 kiaušinį ir viską sumaišome. Tada po truputį sijojame miltus įmasę ir maišome. Kai masė pradės standėt galite ją minkyt iki tol kol bus standi bet ne per standi tešla. Tada iškočiojame blyną ir supjaustome ji 6 cm pločio juostomis. Tas juostas supjaustome trikampiais ir sukame nuo storosios pusės iki galo ir užriečiame. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsių. Patepame plaktu kiaušiniu ir kepame orkaitėje 25 min.

SKANAUS =)

Austriški rageliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į bliūdą suverčiam varškę, supilam cukrų ir sutrinam.Tada sudedame kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir 1 kiaušinį ir viską sumaišome. Tada po truputį sijojame miltus įmasę ir maišome. Kai masė pradės standėt galite ją minkyt iki tol kol bus standi bet ne per standi tešla. Tada iškočiojame blyną ir supjaustome ji 6 cm pločio juostomis. Tas juostas supjaustome trikampiais ir sukame nuo storosios pusės iki galo ir užriečiame. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsių. Patepame plaktu kiaušiniu ir kepame orkaitėje 25 min.

SKANAUS =)

Receptą atsiuntė Evaldas

Komentarai (1)


  • Kristina 2021-02-25 22:55

    Mums nepatiko sitas receptas


Daugiau receptų