Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Austrių sriuba
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkinta)
3 vienetai kiaušinių (tryniai)
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
1 litras pieno
18 vienetų austrių
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpinkite sviestą puode ir apkepinkite jame miltus iki geltonos spalvos. Įpilkite pieną, druską, pipirus. Maišydami virkite 20 min. Po to sudėkite išvalytas, nuplautas austres ir dar virkite 10 min.
Trynius išplakite ir supilkite į sriubą maišant, kad nesukibtų (bet jau nevirkite). Sriuba turi būti tiršta, ja patiekiant apibarstyti petražolėmis.

Austrių sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ištirpinkite sviestą puode ir apkepinkite jame miltus iki geltonos spalvos. Įpilkite pieną, druską, pipirus. Maišydami virkite 20 min. Po to sudėkite išvalytas, nuplautas austres ir dar virkite 10 min.
Trynius išplakite ir supilkite į sriubą maišant, kad nesukibtų (bet jau nevirkite). Sriuba turi būti tiršta, ja patiekiant apibarstyti petražolėmis.

Komentarai (4)


  • mantas 2011-08-03 01:52

    na ir man dar virtu austriu ragaut neteko,gal kas zino koks skonis ?


  • Kiausinis 2010-07-23 12:17

    ou jeeee :super:


  • baraka 2010-01-30 14:20

    GAL MIDIJAS O NE AUSTRES :miegu:


  • lala 2010-01-17 01:55

    kas verda austres????receptas turbut fantazijos vaisius, fe! %-)


Daugiau receptų