Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aviečių ir arbatos "Matcha" tortas
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Autorius apie receptą: Tai labai spalvingas ir įdomus tortas. Labai norėjau jį išsikepti ir, gavęs progą, ėmiausi darbo. Tai nėra saldus tortas, todėl man itin patiko, nes nemėgstu labai saldžių Tai labai spalvingas ir įdomus tortas. Labai norėjau jį išsikepti ir, gavęs progą, ėmiausi darbo. Tai nėra saldus tortas, todėl man itin patiko, nes nemėgstu labai saldžių desertų. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
Biskvitui:
6 vienetai kiaušinių
120 gramų cukraus
100 gramų miltai
90 mililitrų pieno
75 mililitrai alyvuogių aliejaus
30 gramų matcha arbatos milteliai
Kremui:
600 gramų maskarponės sūrio
100 gramų cukraus pudros
3 valgomieji šaukštai liofilizuotų aviečių milteliai
1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Biskvitui į plakimo indą įmušti kiaušinius ir plakti, kol susidarys putos. Po to įberti cukraus ir toliau plakti. Beplakant įpilti alyvuogių aliejų, pieną, suberti miltus ir "matcha" miltelius. Viską gerai išplakti kartu.
2.
Į kepimo skardą pakloti kepimo popieriaus ir sudėti tešlą tolygiai paskirstant. Kepti 15 min. iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
3.
Kol biskvitas kepa, laikas pagaminti kremą. Maskarponės sūrį, aviečių miltelius ir miltelinį cukrų suplakti kartu, kad pasidarytų vientisa masė. Pagal skonį įpilti citrinos sulčių.
4.
Ant stalo pakloti rankšluostį, ant jo - kepimo popierių. Ant kepimo popieriaus padėti iškeptą biskvitą ir leisti jam atvėsti.
5.
Kai biskvitas bus atvėsęs, nupjauti kraštelius, pjauti vienodo pločio juosteles. Ant supjaustyto biskvito dėti kremą ir tolygiai paskirstyti. Per sietelį pabarstyti aviečių milteliais. Tuomet pradėti sukti vyniotinį, kol susukamos visos juostelės.
6.
Paviršių aptepti kremu ir padėti į šaldytuvą sustingti. Po to, uždėjus trafaretą, pabarstyti aviečių miltelių išgauti norimą raštą.

Aviečių ir arbatos "Matcha" tortas

Recepto autorius: Tai labai spalvingas ir įdomus tortas. Labai norėjau jį išsikepti ir, gavęs progą, ėmiausi darbo. Tai nėra saldus tortas, todėl man itin patiko, nes nemėgstu labai saldžių ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Biskvitui: Kremui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Biskvitui į plakimo indą įmušti kiaušinius ir plakti, kol susidarys putos. Po to įberti cukraus ir toliau plakti. Beplakant įpilti alyvuogių aliejų, pieną, suberti miltus ir "matcha" miltelius. Viską gerai išplakti kartu.

  2. Į kepimo skardą pakloti kepimo popieriaus ir sudėti tešlą tolygiai paskirstant. Kepti 15 min. iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

  3. Kol biskvitas kepa, laikas pagaminti kremą. Maskarponės sūrį, aviečių miltelius ir miltelinį cukrų suplakti kartu, kad pasidarytų vientisa masė. Pagal skonį įpilti citrinos sulčių.

  4. Ant stalo pakloti rankšluostį, ant jo - kepimo popierių. Ant kepimo popieriaus padėti iškeptą biskvitą ir leisti jam atvėsti.

  5. Kai biskvitas bus atvėsęs, nupjauti kraštelius, pjauti vienodo pločio juosteles. Ant supjaustyto biskvito dėti kremą ir tolygiai paskirstyti. Per sietelį pabarstyti aviečių milteliais. Tuomet pradėti sukti vyniotinį, kol susukamos visos juostelės.

  6. Paviršių aptepti kremu ir padėti į šaldytuvą sustingti. Po to, uždėjus trafaretą, pabarstyti aviečių miltelių išgauti norimą raštą.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų