Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aviečių ir citrinų limonadas
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Autorius apie receptą: Kas geriau nei karštą vasarą atsigaivinti šaltu putojančiu limonadu su avietėmis ir citrinomis? Šis receptas labai paprastas ir greitai pagaminamas. Neturint šviežių Kas geriau nei karštą vasarą atsigaivinti šaltu putojančiu limonadu su avietėmis ir citrinomis? Šis receptas labai paprastas ir greitai pagaminamas. Neturint šviežių aviečių galima drąsiai naudoti šaldytas, tik reikia jas šiek tiek atšildyti. Prieš patiekiant, būtinai atšaldyti - bus gerokai skanesnis. Galima įdėti ir ledo kubelių dėl šaltesnio efekto. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų aviečių
100 gramų cukraus
60 mililitrų citrinų sultys
50 gramų malto imbiero
2 litrai gazuoto vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Avietes, cukrų ir citrinų sultis kaitinti apie 5 min, kol užvirs. Sumažinti ugnį ir virti dar 2 min.
2.
Atvėsinti ir perkošti per sietelį.
3.
Į masę suberti imbierą ir sumaišyti su mineraliniu vandeniu.

Aviečių ir citrinų limonadas

Recepto autorius: Kas geriau nei karštą vasarą atsigaivinti šaltu putojančiu limonadu su avietėmis ir citrinomis? Šis receptas labai paprastas ir greitai pagaminamas. Neturint šviežių ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Avietes, cukrų ir citrinų sultis kaitinti apie 5 min, kol užvirs. Sumažinti ugnį ir virti dar 2 min.

  2. Atvėsinti ir perkošti per sietelį.

  3. Į masę suberti imbierą ir sumaišyti su mineraliniu vandeniu.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų