Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aviečių ir pudingo pyragėliai
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Pagrindui:
150 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 stiklinė cukraus
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
1 vienetas kiaušinių
130 gramų kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 stiklinė pieno
Įdarui:
1 stiklinė pudingo (vanilinis)
150 gramų aviečių
Trupiniams:
60 gramų sviesto
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė rudojo cukraus
1 stiklinė avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sviestą išplakti kartu su cukrumi iki purios masės. Įmušti kiaušinį ir vėl išplakti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir ,palaipsniui, su pienu, supilti į sviesto ir cukraus plakinį. Paruoštą tešlą sukrėsti į kepimo formą, išlyginti ir kepti 15 - 20 min.
2.
Trupiniams: sviestą sutrinti pirštais su miltais, kol gausis drėgni trupiniai. Įmaišyti rudą cukrų ir avižinius dribsnius.
3.
Iškeptą pyragą aptepti pudingo kremu, išdėlioti avietes, pabarstyti trupiniais ir dėti atgal į orkaitę. Kepti 25-30 min. Iškeptą atvėsinti ir dėti į šaldytuvą porai valandų. Supjaustyti.

Skanaus!

Aviečių ir pudingo pyragėliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Pagrindui: Įdarui: Trupiniams:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sviestą išplakti kartu su cukrumi iki purios masės. Įmušti kiaušinį ir vėl išplakti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir ,palaipsniui, su pienu, supilti į sviesto ir cukraus plakinį. Paruoštą tešlą sukrėsti į kepimo formą, išlyginti ir kepti 15 - 20 min.

  2. Trupiniams: sviestą sutrinti pirštais su miltais, kol gausis drėgni trupiniai. Įmaišyti rudą cukrų ir avižinius dribsnius.

  3. Iškeptą pyragą aptepti pudingo kremu, išdėlioti avietes, pabarstyti trupiniais ir dėti atgal į orkaitę. Kepti 25-30 min. Iškeptą atvėsinti ir dėti į šaldytuvą porai valandų. Supjaustyti.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai (1)


  • Sandra 2014-10-23 23:09

    Koks pudingas kaip ji padaryti.


Daugiau receptų