Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aviečių ir rikotos pyragas
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Autorius apie receptą: Šitas pyragas toks purus ir švelnus, kad norisi suvalgyti visą iš karto. Avietės jam suteikia šiek tiek rūgštumo, o rikota paverčia minkštu ir burnoje tirpstančiu. Tačiau Šitas pyragas toks purus ir švelnus, kad norisi suvalgyti visą iš karto. Avietės jam suteikia šiek tiek rūgštumo, o rikota paverčia minkštu ir burnoje tirpstančiu. Tačiau prieš valgant šiek tiek palaikyti šaltai, nes bus sunkoka atpjauti riekelę ir jis ims byrėti į gabaliukus. Tai labai greitai paruošiamas pyragas todėl ilgai neužtruks. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų rikotos
200 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto
1 stiklinė aviečių
3 vienetai kiaušinių
175 gramai cukraus
0.5 stiklinės migdolų drožlių
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Ištirpinti sviestą. Juo patepti kepimo formą.
2.
Dubenyje sumaišyti miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.
3.
Kitame dubenyje išplakti kiaušinius, rikotą, vanilinį cukrų ir sviestą. Tuomet įmaišyti pusę stiklinės aviečių. Viską sumaišyti su miltų mišiniu.
4.
Įkaitinti orkaitę iki 170C. Sudėti tešlą į kepimo formą ir ant viršaus sudėlioti likusias avietes. Kepti 30 min.
5.
Iškeptą pyragą atvėsinti ir apibarstyti migdolų drožlėmis.

Aviečių ir rikotos pyragas

Recepto autorius: Šitas pyragas toks purus ir švelnus, kad norisi suvalgyti visą iš karto. Avietės jam suteikia šiek tiek rūgštumo, o rikota paverčia minkštu ir burnoje tirpstančiu. Tačiau ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Ištirpinti sviestą. Juo patepti kepimo formą.

  2. Dubenyje sumaišyti miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.

  3. Kitame dubenyje išplakti kiaušinius, rikotą, vanilinį cukrų ir sviestą. Tuomet įmaišyti pusę stiklinės aviečių. Viską sumaišyti su miltų mišiniu.

  4. Įkaitinti orkaitę iki 170C. Sudėti tešlą į kepimo formą ir ant viršaus sudėlioti likusias avietes. Kepti 30 min.

  5. Iškeptą pyragą atvėsinti ir apibarstyti migdolų drožlėmis.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų