Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aviečių padažas desertams
AUTORIUS:
Simona
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė aviečių
0.2 stiklinės vandens
2 valgomieji šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Avietes išplauti.
2.
Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.
3.
Pavirti 5 minutes.
4.
Perkošti per sietelį.

Aviečių padažas desertams

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Avietes išplauti.

  2. Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.

  3. Pavirti 5 minutes.

  4. Perkošti per sietelį.

Receptą atsiuntė Simona

Komentarai


Daugiau receptų