Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aviena jogurto marinate
AUTORIUS:
Veronika
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų (sultys)
7 česnakų (smulkinti)
2 valgomieji šaukštai imbierų (smulkintas)
1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas kalendrų
200 gramų jogurto (natūralus)
1 vienetas čili pipirų (pipiras, susmulkintas)
400 gramų avienos
4 saujos mėtų (lapeliai, smulkinti)
1 valgomasis šaukštas kumino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus marinatui skirtus ingredientus sumaišykite. Geriausia būtų tai daryti karščiui atspariame inde, kuriame galėsite po to kepti avieną.
Gautame marinate apvoliokite mėsą, indą uždenkite maistine plėvele ir padėję šaltai palikite apie 12 valandų marinuotis.
Avienai išsimarinavus dėkite ją į orkaitę ir kepkite apie 40-50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Mėsai iškepus, marinatą galite pakaitinti neaukštoje temperatūroje, kad jis sutirštėtų ir tuomet patiekti kaip mėsos padažą.
Skanaus!

Aviena jogurto marinate

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Visus marinatui skirtus ingredientus sumaišykite. Geriausia būtų tai daryti karščiui atspariame inde, kuriame galėsite po to kepti avieną.
Gautame marinate apvoliokite mėsą, indą uždenkite maistine plėvele ir padėję šaltai palikite apie 12 valandų marinuotis.
Avienai išsimarinavus dėkite ją į orkaitę ir kepkite apie 40-50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Mėsai iškepus, marinatą galite pakaitinti neaukštoje temperatūroje, kad jis sutirštėtų ir tuomet patiekti kaip mėsos padažą.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Veronika

Komentarai


Daugiau receptų