Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Avienos ragu
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
250 vienetų alyvuogių
0.5 vieneto česnakų (skiltelė)
0.5 arbatinio šaukštelio čiobrelių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas laurų lapų (lapelis)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek kvietinių miltų
250 gramų baltojo vyno
1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
500 gramų avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa supjaustoma kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir truputį pakepinama aliejuje kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Sudedamas sugrūstas česnakas, įpilama vyno (mėsa turi būti apsemta), ir viskas patroškinama ant didelės ugnies, kad truputį nugaruotų skysčio. Tuomet supilamas likęs vynas, sukrečiamas pomidorų padažas, suberiami čiobreliai, įmetamas lauro lapelis. Ragu uždengiamas ir troškinamas ant nedidelės ugnies. Prieš paduodant, padažas sutirštinamas miltais, sumaišomas su alyvomis ir 5 min. palaikomas. Ragu paduodamas valgyti pašildytose, česnaku ištrintose lėkštėse.

Avienos ragu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsa supjaustoma kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir truputį pakepinama aliejuje kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Sudedamas sugrūstas česnakas, įpilama vyno (mėsa turi būti apsemta), ir viskas patroškinama ant didelės ugnies, kad truputį nugaruotų skysčio. Tuomet supilamas likęs vynas, sukrečiamas pomidorų padažas, suberiami čiobreliai, įmetamas lauro lapelis. Ragu uždengiamas ir troškinamas ant nedidelės ugnies. Prieš paduodant, padažas sutirštinamas miltais, sumaišomas su alyvomis ir 5 min. palaikomas. Ragu paduodamas valgyti pašildytose, česnaku ištrintose lėkštėse.

Komentarai (3)


  • divia 2011-03-31 10:10

    Atrodo skaniai, bet kaip cia su tom 250 vienetu alyvuogiu, ar po to dar koks kitas skonis galetu jaustis ????? :-D


  • ....................... .............. 2010-06-22 12:22

    atrodo sunkiai gaminamas bet pabandysiu :super: :-D


  • Jurgita 2009-04-16 21:03

    :bloga:


Daugiau receptų