Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Avienos troškinys su daržovėmis
AUTORIUS:
Laima
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių ("Baby")
1 vienetas česnakų
šiek tiek čiobrelių (švieži)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų
3 vienetai morkų
šiek tiek petražolių
10 vienetų pomidorų pastos (vynuoginiai)
šiek tiek rozmarino (šviežias)
2 vienetai salierų (stiebai)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
1 kilogramas avienos (išpjova)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dideliais gabalais supjaustome avieną (maždaug tokio dydžio kaip pjaustome mėsą šašlykui), ant jos užspaudžiame česnaką bei sudedame susmulkintus čiobrelius, rozmariną, pasūdome, papipiriname ir paliekame marinuotis kelioms valandoms.
Pasimarinavusią avieną apkepame keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
Supjaustome stambiai morkas, svogūną, saliero stiebus ir apkepame.
Į troškintuvą sudedame avieną, bulves, pakepintas morkas su svogūnu, per puse perpjautus pomidorus, petražoles, pasūdome, papipiriname, sudedame lauro lapus, užpilame verdančiu vandeniu ir ant mažos ugnies troškiname apie porą valandų.
Skanaus

Avienos troškinys su daržovėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Dideliais gabalais supjaustome avieną (maždaug tokio dydžio kaip pjaustome mėsą šašlykui), ant jos užspaudžiame česnaką bei sudedame susmulkintus čiobrelius, rozmariną, pasūdome, papipiriname ir paliekame marinuotis kelioms valandoms.
Pasimarinavusią avieną apkepame keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
Supjaustome stambiai morkas, svogūną, saliero stiebus ir apkepame.
Į troškintuvą sudedame avieną, bulves, pakepintas morkas su svogūnu, per puse perpjautus pomidorus, petražoles, pasūdome, papipiriname, sudedame lauro lapus, užpilame verdančiu vandeniu ir ant mažos ugnies troškiname apie porą valandų.
Skanaus

Receptą atsiuntė Laima

Komentarai (16)


  • Rimis 2017-02-05 14:24

    Tokio dydzio avienos gabaliukus reikia troskinti 1h ir tik po to darzoves deti ir troskinti kol darzoves suminkstes.Tada ir miesyte bus minksta.


  • Andrius 2016-01-18 19:36

    Ausra, blogai zinai :)
    Geros avienos marinuoti ilgai nereikia, uztenka prieskoniais itrinti ir tiek :)


  • tuta 2014-10-18 12:44

    ziuriu ausra gera seimininke esi gi ne saslika marinuoji!!!!


  • Raminta 2012-01-03 18:50

    Gal zinote,kodėl mėsa gavosi guminė?


  • Indre 2011-12-13 11:27

    Galima vietoi avienos dėti kiaulieną


  • Dovile 2011-05-17 16:48

    kaaaai skaniai atrodo :mmm: varau pirkti avienos :super:


  • muse 2010-10-31 12:00

    mm.... skanumelis kaip tik mama daro tikiuosi bus skanu.... ;-) :-* :mmm:


  • Laima 2010-10-28 17:18

    Tai ir yra karstas patiekalas


  • zivile 2010-10-28 14:31

    na aviena reik valgyt kartsta,salta ji neskani


  • Rasa 2010-10-09 19:47

    Labai labai skanu :super:


Daugiau receptų