Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Avietinė Pana Cota
AUTORIUS:
Angelė
INGREDIENTAI:
100 gramų aviečių (šaldytos)
200 gramų cukraus
500 gramų grietinėlės (33 %)
2 valgomieji šaukštai brendžio
6 vienetai želatinos (lapai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pamirkyti želatinos lapelius 10 minučių šaltame vandenyje.

Avietes atšildyti, berti 50 g cukraus, pilti brendį ir smulkintuvu išmaišyti masę. Dėti į šaldymo kamerą, kol sustings (masę reikia supilstyti į 4 - 5 atskirus indelius)

Grietinėlę su cukrumi išplakti ir sudėti želatinos lapelius. Maišyti, kol visiškai ištirps želatinos lapai.

Grietinėlės masę lygiomis dalimis išpilstyti į indelius su sušalusiomis avietėmis. Desertą padėti į šaldytuvą 2 -3 valandoms.

Papuošti mėtos šakelėmis.

Nerealiai skanu :)

Avietinė Pana Cota

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pamirkyti želatinos lapelius 10 minučių šaltame vandenyje.

Avietes atšildyti, berti 50 g cukraus, pilti brendį ir smulkintuvu išmaišyti masę. Dėti į šaldymo kamerą, kol sustings (masę reikia supilstyti į 4 - 5 atskirus indelius)

Grietinėlę su cukrumi išplakti ir sudėti želatinos lapelius. Maišyti, kol visiškai ištirps želatinos lapai.

Grietinėlės masę lygiomis dalimis išpilstyti į indelius su sušalusiomis avietėmis. Desertą padėti į šaldytuvą 2 -3 valandoms.

Papuošti mėtos šakelėmis.

Nerealiai skanu :)

Receptą atsiuntė Angelė

Komentarai (1)


  • as tai 2013-12-14 22:25

    manau,cia prikerti grietineles o avietes del smoko,o ir antra kart saldyt avietes,jos vistiek istips,kam tai,virsuj sustinge o apacioje ne,nors pati prisiauginu avieciu,bet tokio nrdaryciau,kam penetis


Daugiau receptų