Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Avietiniai rikotos keksiukai
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Nuostabaus purumo ir minkštumo rikotos keksiukai. Norint išgauti ryškesnę rožinę spalvą, galima naudoti maistinius dažus. Aš pasirinkau aviečių miltelius, kurie taip pat Nuostabaus purumo ir minkštumo rikotos keksiukai. Norint išgauti ryškesnę rožinę spalvą, galima naudoti maistinius dažus. Aš pasirinkau aviečių miltelius, kurie taip pat suteikia kremui ir lengvą rūgštumą. Keksiukams pagaminti nereiks daug laiko - nebūtina ir šaldyti kremo šaldytuve, galima iš karto valgyti. Papuošti galima šokolado gabaliukais ar bet kokiais kitais tortų papuošimais. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
200 gramų rikotos
200 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
150 gramų sviesto (ištirpintas)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
150 gramų cukraus pudros
10 arbatinių šaukštelių lifolizuotų aviečių miltelių
0.5 vieneto citrinų sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi, kol jis ištirps. Sudėti rikotos sūrį, supilti ištirpintą sviestą ir gerai išmaišyti.
2.
Miltus išmaišyti su kepimo milteliais ir dalimis suberti į kiaušinių masę. Gerai išmaišyti.
3.
Keksiukų kepimo formoje išdėliotu keksiukų popierėlius. Supilstyti tešlą į keksiukų formeles.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Ar keksiukai iškepę patikrinti mediniu dantų krapštuku – jei ištrauktas krapštukas švarus, tuomet keksiukai iškepę, jei ne – kepkite šiek tiek ilgiau. Leisti visiškai atvėsti.
5.
Kremui į dubenį sudėti maskarponės sūrį, suberti cukraus pudrą, aviečių miltelius, įpilti citrinos sulčių ir gerai išplakti.
6.
Kremo masę supilti į konditerinį maišelį ir išspausti ant keksiukų.

Avietiniai rikotos keksiukai

Recepto autorius: Nuostabaus purumo ir minkštumo rikotos keksiukai. Norint išgauti ryškesnę rožinę spalvą, galima naudoti maistinius dažus. Aš pasirinkau aviečių miltelius, kurie taip pat ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai: Kremui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi, kol jis ištirps. Sudėti rikotos sūrį, supilti ištirpintą sviestą ir gerai išmaišyti.

  2. Miltus išmaišyti su kepimo milteliais ir dalimis suberti į kiaušinių masę. Gerai išmaišyti.

  3. Keksiukų kepimo formoje išdėliotu keksiukų popierėlius. Supilstyti tešlą į keksiukų formeles.

  4. Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Ar keksiukai iškepę patikrinti mediniu dantų krapštuku – jei ištrauktas krapštukas švarus, tuomet keksiukai iškepę, jei ne – kepkite šiek tiek ilgiau. Leisti visiškai atvėsti.

  5. Kremui į dubenį sudėti maskarponės sūrį, suberti cukraus pudrą, aviečių miltelius, įpilti citrinos sulčių ir gerai išplakti.

  6. Kremo masę supilti į konditerinį maišelį ir išspausti ant keksiukų.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų