Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Avietinis šokoladainis
AUTORIUS:
Lina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų aviečių (šaldytis ir atšilusios)
1 valgomasis šaukštas cukraus
1 stiklinė pieno
50 gramų sviesto (tirpintas)
3 vienetai kiaušinių
0.5 stiklinės cukraus (rudas)
2 valgomieji šaukštai kakavos ((milteliai))
1 žiupsnelis druskos
120 gramų šokoladas (tamsus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę ir į ją iki 200 temperatūros.
2.
Uogas sumaišykite su cukrumi ir palikite 15 min.
3.
Dubenėlyje (be maišytuvo) iki vientisos masės išmaišykite pieną, tirpintą sviestą, rudą cukrų, kakavos miltelius .
4.
Į kepimo formą sudėkite avietes, tolygiai jas užpilkite paruošta tešlą ir kepkite 15 min. Ant iškepusio pyrago užberkite smulkinto šokolado.

Avietinis šokoladainis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Įkaitinkite orkaitę ir į ją iki 200 temperatūros.

  2. Uogas sumaišykite su cukrumi ir palikite 15 min.

  3. Dubenėlyje (be maišytuvo) iki vientisos masės išmaišykite pieną, tirpintą sviestą, rudą cukrų, kakavos miltelius .

  4. Į kepimo formą sudėkite avietes, tolygiai jas užpilkite paruošta tešlą ir kepkite 15 min. Ant iškepusio pyrago užberkite smulkinto šokolado.

Receptą atsiuntė Lina

Komentarai (1)


  • Ieva 2016-05-03 16:45

    Ar tikrai nereikia miltų???


Daugiau receptų