Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Avinžirnių troškinys kataloniškai
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Šis kataloniškas avinžirnių troškinys yra be galo skanus ir maistingas ir, be abejonės, – labai sotus! Šis kataloniškas avinžirnių troškinys yra be galo skanus ir maistingas ir, be abejonės, – labai sotus! Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų konservuotų avinžirnių
400 gramų pomidorų padažo (natūralus)
600 mililitrų vandens (karštas)
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
1 galva česnakų
1 valgomasis šaukštas migdolų
1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
1 vienetas sultinio (vištienos, kubelio)
2 valgomieji šaukštai petražolių (susmulkintos)
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (kepimui)
3 vienetai kiaušinių (virtų, patiekiant)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Karštame vandenyje ištirpdome sultinio kubelį, paliekame atvėsti.
2.
Migdolus pakepiname sausoje keptuvėje, kol apskrunda. Susmulkiname smulkintuvu arba sugrūdame naudodami grūstuvą, arba sudedame į maišelį ir sudaužome mėsos plaktuku. Atidedame į šalį.
3.
Svogūną ir česnakus nulupame, supjaustome dideliais kubeliais.
4.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų. Sudedame svogūną ir česnakus, kepiname ant vidutinės ugnies, kol apskrunda. Po to įdedame miltų, išmaišome, pakepiname 1 minutę. Supilame trintus pomidorus, išmaišome ir pakaitiname keletą minučių, kol pradeda burbuliuoti. Mišinį supilame į kokteilių plaktuvą arba indą, kuriame trinsite, supilame sultinį ir sutriname iki vientisos masės.
5.
Į keptuvę supilame avinžirnius, padažą, sudedame susmulkintus migdolus, petražoles, išmaišome ir kaitiname ant vidutinės ugnies apie 20-25 min. Pagardiname druska.
6.
Patiekiant, ant troškinio viršaus uždedame po perpjautą perpus kiaušinį. Skanaus!

Avinžirnių troškinys kataloniškai

Recepto autorius: Šis kataloniškas avinžirnių troškinys yra be galo skanus ir maistingas ir, be abejonės, – labai sotus! Liucija
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Karštame vandenyje ištirpdome sultinio kubelį, paliekame atvėsti.

  2. Migdolus pakepiname sausoje keptuvėje, kol apskrunda. Susmulkiname smulkintuvu arba sugrūdame naudodami grūstuvą, arba sudedame į maišelį ir sudaužome mėsos plaktuku. Atidedame į šalį.

  3. Svogūną ir česnakus nulupame, supjaustome dideliais kubeliais.

  4. Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų. Sudedame svogūną ir česnakus, kepiname ant vidutinės ugnies, kol apskrunda. Po to įdedame miltų, išmaišome, pakepiname 1 minutę. Supilame trintus pomidorus, išmaišome ir pakaitiname keletą minučių, kol pradeda burbuliuoti. Mišinį supilame į kokteilių plaktuvą arba indą, kuriame trinsite, supilame sultinį ir sutriname iki vientisos masės.

  5. Į keptuvę supilame avinžirnius, padažą, sudedame susmulkintus migdolus, petražoles, išmaišome ir kaitiname ant vidutinės ugnies apie 20-25 min. Pagardiname druska.

  6. Patiekiant, ant troškinio viršaus uždedame po perpjautą perpus kiaušinį. Skanaus!

Receptą atsiuntė Liucija

Komentarai


Daugiau receptų