Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Avižienė su grybais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
6 valgomieji šaukštai avižų (kruopos)
šiek tiek krapų
1 vienetas petražolių (su šaknimi)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
2 valgomieji šaukštai grietinės
6 stiklinės sultinio (grybų)
5 vienetai grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sultinyje išverdamos avižinės kruopos, sudedami supjaustyti grybai, pakepintas supjaustytas svogūnas, morka, petražolės šaknis. Užvirinama. Gardinama grietine, petražolių lapeliais, krapais.

Avižienė su grybais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sultinyje išverdamos avižinės kruopos, sudedami supjaustyti grybai, pakepintas supjaustytas svogūnas, morka, petražolės šaknis. Užvirinama. Gardinama grietine, petražolių lapeliais, krapais.

Gairės: Išvirti, Sriubos

Komentarai (3)


  • nesakysiu 2011-09-27 17:28

    labai skanu :-)


  • viola 2011-02-03 11:27

    :-D jei pievagrybiai tai tik supjaustyti, jei iš miško apvirk ir tada supjaustyk.


  • baravykas 2010-01-28 00:12

    sudedami supjaustyti grybai,ar sudedami nuvirinti supjaustyti grybai? :bloga:


Daugiau receptų