Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
AUTORIUS:
Eimantas
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Puikiausi pusryčiai - kreminė košė ir saldūs cinamonu kvepiantys obuoliai. Rytas tikrai bus saldesnis. Puikiausi pusryčiai - kreminė košė ir saldūs cinamonu kvepiantys obuoliai. Rytas tikrai bus saldesnis. Eimantas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 stiklinė pieno (mėgiamas, apytikriai)
50 gramų avižinių dribsnių
1 vienetas obuolių (nedidelis)
1 saujelė razinų
1 arbatinis šaukštelis medaus
1 arbatinis šaukštelis sviesto
1 žiupsnelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą suberkite avižinius dribsnius ir supilkite pieną, vis pamaišant, virkite. Jei patinka skystesnė košė, įpilkite daugiau pieno.
2.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
3.
Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius, medų, suberkite razinas, cinamoną. Kepinkite ant nedidelės ugnies, kol obuoliai suminkštės.
4.
Į dubenėlį sudėkite košę, o ant viršaus keptus obuolius. Skanaus!

Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais

Recepto autorius: Puikiausi pusryčiai - kreminė košė ir saldūs cinamonu kvepiantys obuoliai. Rytas tikrai bus saldesnis. Eimantas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į puodą suberkite avižinius dribsnius ir supilkite pieną, vis pamaišant, virkite. Jei patinka skystesnė košė, įpilkite daugiau pieno.

  2. Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.

  3. Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius, medų, suberkite razinas, cinamoną. Kepinkite ant nedidelės ugnies, kol obuoliai suminkštės.

  4. Į dubenėlį sudėkite košę, o ant viršaus keptus obuolius. Skanaus!

Receptą atsiuntė Eimantas

Komentarai


Daugiau receptų