
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 stiklinė | pieno (mėgiamas, apytikriai) |
50 gramų | avižinių dribsnių |
1 vienetas | obuolių (nedidelis) |
1 saujelė | razinų |
1 arbatinis šaukštelis | medaus |
1 arbatinis šaukštelis | sviesto |
1 žiupsnelis | cinamono |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą suberkite avižinius dribsnius ir supilkite pieną, vis pamaišant, virkite. Jei patinka skystesnė košė, įpilkite daugiau pieno.
2.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
3.
Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius, medų, suberkite razinas, cinamoną. Kepinkite ant nedidelės ugnies, kol obuoliai suminkštės.
4.
Į dubenėlį sudėkite košę, o ant viršaus keptus obuolius. Skanaus!
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
Eimantas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
- Pienas, mėgiamas, apytikriai, 1 stiklinė
- Avižiniai dribsniai, 50 gramų
- Obuoliai, nedidelis, 1 vienetas
- Razinos, 1 saujelė
- Medus, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cinamonas, 1 žiupsnelis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Į puodą suberkite avižinius dribsnius ir supilkite pieną, vis pamaišant, virkite. Jei patinka skystesnė košė, įpilkite daugiau pieno.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius, medų, suberkite razinas, cinamoną. Kepinkite ant nedidelės ugnies, kol obuoliai suminkštės.
Į dubenėlį sudėkite košę, o ant viršaus keptus obuolius. Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai