Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Avižiniai sausainiai su riešutais
AUTORIUS:
Kamilė
INGREDIENTAI:
0.7 stiklinės cukraus
šiek tiek vanilės
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
0.5 stiklinės riešutų (kapoti)
2 stiklinės avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišyti visus nurodytus ingredientus.
Iš gautos tešlos suformuoti apvalius sausainius ir sudėti ant kepimo popieriumi padengtos kepimo skardos.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 min., kol sausainiai parus.
Šviesiai rudos spalvos sausainiai bus minkšti, panašūs į keksiukus, o jei kepsite iki tamsiai rudos spalvos, tai bus traškūs.
Skanaus.

Avižiniai sausainiai su riešutais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sumaišyti visus nurodytus ingredientus.
Iš gautos tešlos suformuoti apvalius sausainius ir sudėti ant kepimo popieriumi padengtos kepimo skardos.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 min., kol sausainiai parus.
Šviesiai rudos spalvos sausainiai bus minkšti, panašūs į keksiukus, o jei kepsite iki tamsiai rudos spalvos, tai bus traškūs.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Kamilė

Komentarai (9)


  • Renata 2015-09-11 19:58

    Dejau keturis kaupinus saukstus savaime kylanciu miltu, nes mase labai skysta. Puse kepiau su riesutais, puse su sokolado gabaleliais. Gavosi superiniai!


  • lena 2012-04-04 21:13

    sveiki, nzn na kad kepti reik ilgiau tai 100%


  • Bububu 2012-01-23 17:14

    Dariau pagal sita recepta, tik va beda dribsniu neturejau turejau tik musli situ sausu pusriciu su vaisiais tai su jais gavosi puikiai, tik kepiau ne 20 o 25min, dabar reiks dar pabandyt idet dripsniu ditu paprasciausiu 'corn flakes' ziuresiu kas gausis :) ;-)


  • Ieva 2012-01-19 18:39

    :super: :super: :super: i like it :-p


  • Marija 2011-12-23 10:57

    Viskas čia labai aiškiai ir konkrečiai parašyta. Asmeniškai aš, ingredientų mieravimui, naudoju 200 ml talpos stiklines, o kas dėl miltų, tai šiaip čia yra avižinių dribsnių sausainiai, dėl to miltai nėra būtini. :-)
    Ką čia pučiatės visi ir kritikuojat, tai geriau pasidomėkite daugiau apie maisto gamybą ir viskas bus aišku.


  • migle 2011-09-04 23:42

    o riesutai turi buti smulkinti?


  • menaja 2011-09-01 13:14

    :-D O kur miltai?


  • Aiste 2011-05-01 17:54

    nesamone, visai istizo orkaiteje sausainiai, kaip kose gavosi... %-)


  • (anonimas) 2011-04-17 17:50

    Reikes pabandyti. :-| Tik vat truputi del tu stikliniu... kokios jos dydzio ? :D netikslu.


Daugiau receptų