Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Avižinių dribsnių blyneliai su varške
AUTORIUS:
Zita
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2.5 stiklinės avižinių dribsnių
2 stiklinės pieno ( ar vanduo)
1 stiklinė miltai
1 vienetas kiaušinių
300 gramų varškės
šiek tiek cukraus
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Avižinius dribsnius iš vakaro užpilti vandeniu ar pienu, kad išbrinktų.Galima užpilti karštu pienu,uždengti,tada išbrinksta greičiau.
2.
Rytą į išbrinkusius dribsnius berti miltus, įmušti kiaušinį, sudėti pertrintą varškę, berti druskos ir cukraus ir gerai išmaišyti.
3.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti blynelius. Valgyti su grietine ir cukrumi, užsigeriant mėgiama arbata ar kava

Skanaus.

Avižinių dribsnių blyneliai su varške

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Avižinius dribsnius iš vakaro užpilti vandeniu ar pienu, kad išbrinktų.Galima užpilti karštu pienu,uždengti,tada išbrinksta greičiau.

  2. Rytą į išbrinkusius dribsnius berti miltus, įmušti kiaušinį, sudėti pertrintą varškę, berti druskos ir cukraus ir gerai išmaišyti.

  3. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti blynelius. Valgyti su grietine ir cukrumi, užsigeriant mėgiama arbata ar kava

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Zita

Komentarai (3)


  • Alma 2019-01-22 11:45

    Ačiū.Su dribsniais nesu kepusi.Bandysiu


  • Ausra 2015-12-04 19:25

    Koks jums skirtumas sveika ar ne? Niekas cia ir nevercia gerti kazka


  • x 2014-12-20 16:56

    Labai nesveika valgant kažką gerti....


Daugiau receptų