Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Avižinių dribsnių pyragas
AUTORIUS:
Laimutė
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
4 valgomieji šaukštai kakavos
4 vienetai kiaušinių
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
0.5 stiklinės aliejaus
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
2 stiklinės avižinių dribsnių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakti kiaušinius su cukrumi.
Supilti aliejų, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, miltus ir kakavą.
Viską labai gerai išmaišyti, kad tešla taptų vientisa.
Tada tešlą supilti į keturkampę kepimo formą.
Kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 min.
Pyragą pjaustyti šiltą.
Skanaus.

Avižinių dribsnių pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išplakti kiaušinius su cukrumi.
Supilti aliejų, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, miltus ir kakavą.
Viską labai gerai išmaišyti, kad tešla taptų vientisa.
Tada tešlą supilti į keturkampę kepimo formą.
Kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 min.
Pyragą pjaustyti šiltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Laimutė

Komentarai (27)


  • rytis 2016-04-23 11:36

    Labai skanus jis man nepatiko


  • deimantė 2015-05-26 10:43

    gavosi gerai :) mažiau dėjau avižinių dribsnių maždaug pusantros stiklinės. Viršų padengiau juoduoju šokoladu tai dar skanesnis !!!!


  • Olga 2015-04-11 20:06

    Atrodo skanu


  • Guoda 2013-10-08 10:24

    O kaip dėl sodos, reikia ar ne?


  • meile 2012-03-22 18:28

    tik dejau 2 saukstus kakavos ir kepiau 180 laipsn 30 minuciu


  • meile 2012-03-22 18:27

    ka tik issikepiau.skanus :-)


  • meilute 2012-02-04 11:47

    man gavosi skanus be kakavos nors bet lb geras vyrui patiko


  • Laurinta 2012-02-03 16:54

    isikepsiu sendien jai tokie komentarai tai turbut bus labai skanus :super:


  • meilute 2012-02-02 18:44

    siandien kepu jau butas kvepia ziuresiu ar vyrui patiks ;-) paskui parasysiu kaip gavosi


  • domce 2011-07-08 11:52

    o tai kiek laiko kepti vis del to??


Daugiau receptų