Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Avižinių dribsnių pyragas su šilauogėmis
AUTORIUS:
Silvija
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų avižinių dribsnių
100 gramų sviesto
1 sauja riešutų (graikiniia, žemės, migdolai)
1 pakelis šokoladas (pieniškas)
šiek tiek šilauogių (šaldytos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Avižiniai dribsniai sutrupinami.
2.
Sviesas ištirpinamas su dviem šokolado gabaliukais.
3.
Supilamas ant dribsnių, suberiami riešutai ir gerai išmaišoma.
4.
Masė paliekama stingti, o tuo metu ištirpinami likę šokolado plytelės gabaliukai. Kol jie tirpsta ant pyrago išdėliojamos šilauogės. Tada pyragas apšlakstomas ištirpusiu šokoladu ir pastatomas į šaldytuvą stingti.

Skanaus.

Avižinių dribsnių pyragas su šilauogėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Avižiniai dribsniai sutrupinami.

  2. Sviesas ištirpinamas su dviem šokolado gabaliukais.

  3. Supilamas ant dribsnių, suberiami riešutai ir gerai išmaišoma.

  4. Masė paliekama stingti, o tuo metu ištirpinami likę šokolado plytelės gabaliukai. Kol jie tirpsta ant pyrago išdėliojamos šilauogės. Tada pyragas apšlakstomas ištirpusiu šokoladu ir pastatomas į šaldytuvą stingti.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Silvija

Komentarai


Daugiau receptų