Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Avižinių dribsnių pyragėliai su slyvomis
AUTORIUS:
Gražina Žlibinienė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų kvietinių miltų
300 gramų cukraus
120 gramų avižinių dribsnių
šiek tiek druskos
120 gramų sviesto
8 vienetai slyvų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Slyvas supjaustykite, dubenyje sumaišykite su šaukštu miltų ir dviem šaukštais cukraus ir palikite.
2.
Likusius miltus, cukrų, druską bei avižinius dribsnius sumaišykite kitame dubenyje. Tada įmaišykite šaltą gabaliukais pjaustytą sviestą ir padarykite trupininę tešlą.
3.
Pirmiausia į kepimo formeles sudėkite slyvas, tada ant viršaus - tešlos. Kepkite 180°C temp., kol gražiai pagels.

Avižinių dribsnių pyragėliai su slyvomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Slyvas supjaustykite, dubenyje sumaišykite su šaukštu miltų ir dviem šaukštais cukraus ir palikite.

  2. Likusius miltus, cukrų, druską bei avižinius dribsnius sumaišykite kitame dubenyje. Tada įmaišykite šaltą gabaliukais pjaustytą sviestą ir padarykite trupininę tešlą.

  3. Pirmiausia į kepimo formeles sudėkite slyvas, tada ant viršaus - tešlos. Kepkite 180°C temp., kol gražiai pagels.

Receptą atsiuntė Gražina Žlibinienė

Komentarai (1)


  • <s 2015-08-31 22:45

    labai skanu :) tik cukraus kita syki deciau maziau...


Daugiau receptų