Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Avižinių dribsnių sausainiai su riešutais
AUTORIUS:
Irena
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
2 stiklinės avižinių dribsnių
0.5 stiklinės cukraus
0.5 stiklinės graikinių riešutų (kapoti)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
1 pakelis vanilinio cukraus
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Viename dubenyje sumaišome riešutus, miltus ir kepimo miltelius.
2.
Atskirai išsukite sviestą su cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki baltos masės. Įmuškite į sviestą kiaušinius, išmaišykite, suberkite avižinius dribsnius, riešutų, miltų bei kepimo miltelių mišinį ir viską gerai išmaišykite.
3.
Išklokite skardą kepimo popieriumi ir patepkite sviestu. Formuokite ant skardos apvalius sausainius.
4.
Kepkite sausainius apie 15 minučių iki 190 C įkaitintoje orkaitėje.

Avižinių dribsnių sausainiai su riešutais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Viename dubenyje sumaišome riešutus, miltus ir kepimo miltelius.

  2. Atskirai išsukite sviestą su cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki baltos masės. Įmuškite į sviestą kiaušinius, išmaišykite, suberkite avižinius dribsnius, riešutų, miltų bei kepimo miltelių mišinį ir viską gerai išmaišykite.

  3. Išklokite skardą kepimo popieriumi ir patepkite sviestu. Formuokite ant skardos apvalius sausainius.

  4. Kepkite sausainius apie 15 minučių iki 190 C įkaitintoje orkaitėje.

Receptą atsiuntė Irena

Komentarai


Daugiau receptų